Hotel på Capri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Syrene

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Øen med en særlig atmosfære

Hvis du vil rejse til Capri, skal du efterlade din bil eller lejebil i Sorrento eller Napoli, da det ikke er tilladt at medbringe biler på øen. Der findes dog biler på øen, men udelukkende de lokales. Når du skal omkring på Capri, kan du tage en af de kendte taxaer med åbent tag, eller en af de små, offentlige busser. Der er en lift, der kan bringe dig op på bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over øen.

Du vil ikke fortryde en ferie på Capri. Her er kun et par enkelte strande, men naturen er vidunderlig, og atmosfæren er afslappende - en rigtig ferieø. Uanset, om du vil være aktiv eller bare slappe af, er her masser af muligheder. Og hvis du holder af at vandre, er du kommet til rette sted.

Du vil elske roen på det lille hotel

Hotel Syrene ligger lige i hjertet af Capri. Her bor du kun et par hundrede meter fra den livlige plads la Piazzetta. I dette område finder du hyggelige, små butikker, restauranter, barer og i det hele taget mange muligheder for at shoppe, spise, drikke og nyde livet. At slentre rundt i de smalle gader er en fornøjelse. Hotellet er gennemsyret af den ro, Capri er kendt for, og det er indrettet lyst og farverigt. På den udendørs terrasse og den udendørs lounge under citrontræerne kan du slappe af med en god bog og indsnuse øens dufte. Når det er tid til at indtage din frokost eller aftensmad i restauranten, giver de samme citrontræer dig skygge.

Køkkenet serverer internationale og italienske retter. Baren sørger for, at du kan købe lette snacks og drinks dagen og aftenen igennem. Herfra kan du i øvrigt nyde en storslået udsigt over havet og bjergene, mens du sipper til din drink.

Køl dig ned med et dyp i poolen

Følg de citrontræer, du læste om ovenfor, og find hurtigt vej til det lækre poolområde, hvor du kan benytte liggestol og parasol. Hvis du vil have lidt afveksling fra stranden eller vandreturene, kan du slå dig ned her og mærke roen sænke sig. Der bliver sat prik over i'et hvad angår komfort, med hydromassage-området.

Godt at vide om Hotel Syrene

Hotellets personale er glade for at kunne hjælpe dig med alt, der kan gøre dit ophold mere behageligt. Der er Wi-Fi og en tennisbane. Tennisbanen er ejet af nabohotellet, men du kan bruge den. Spørg i receptionen.

Lyse, rummelige og stilfulde værelser

Hotellet har 32 skønne, komfortable værelser. Nogle har havudsigt, og andre har udsigt over byen. Stilen er meget lokal, med kønne fliser på gulvene. Alle værelser har: Gratis Wi-Fi, LCD satellit-tv, minibar, telefon, hårtørrer, pengeboks og individuelt kontrolleret aircondition. Alle værelser har privat en-suite badeværelse med brusebad eller badekar.

De værelser, der har havudsigt eller udsigt over haven, har alle balkon. Nogle af Standard-værelserne har balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel San Michele

Anacapri, Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map