Agriturismo i Stella Cilento i Campania

Agriturismo I Fornari

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i den flotte naturpark Cilento højt hævet over havets overflade findes denne lille, charmerende agriturismo I Fornari.

Tæt på og dog

Man er ikke langt fra Cilentos flotte sandstrande, men vi finder det nødvendigt at påpege at man for at komme til stranden skal afsætte cirka en halv time pga. de snoede veje. Ønsker man rolige omgivelser og en flot naturoplevelse så er I Fornari et godt udgangspunkt. Der er også pool til rådighed for stedets gæster samt mountainbikes til fri afbenyttelse, en lille legeplads og en boccia-bane.

Smag de traditionelle retter

Stilen er rustik, men velbevaret. Man har i restauranten valgt at bevare den store og karakteristiske møllesten som i sin tid blev anvendt til at presse oliven. Restauranten tilbereder traditionelle retter fra det rige udvalg af råvarer der vokser i de frodige bjerge og dale i Cilento. I de varmere årstider er det naturligvis oplagt at spise udendørs på den overdækkede terrasse som har udsigt over dalen.

Privat terrasse

I Fornari råder over fem værelser. De er alle udstyret med satelitfjernsyn, telefon, aircondition/varmeanlæg, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til privat terrasse eller have. Der er også blevet indrettet et særligt suiteværelse med møbler fra 1700-tallet - hermed også en himmelseng - og desuden udstyret med karbad med vandmassage.

Værelserne på Agriturismo I Fornari

Dobbeltværelse med terrasse (inklusiv morgenmad)

Der er to dobbeltværelser på gården. De har begge eget bad med toilet og bruser, dobbeltseng og udgang til lille møbleret terrasse.

Dobbeltværelse Suite med terrasse (inklusiv morgenmad)

Gårdens eneste suiteværelse har himmelseng, badeværelse med toilet og bruser samt karbad med vandmassage, og udgang til egen terrasse. Dette er I Fornaris mest eksklusive værelse og egner sig til et ophold med maksimalt komfort. Der er desuden mulighed for en ekstra opredning i værelset.

Firesengsværelse med terrasse (inklusiv morgenmad)

Der er to familieværelser på I Fornari. Dette ene værelse har et rum med dobbeltseng, et rum med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til lille terrasse med bord og stole. Værelset til fire er ca. 40 m² og prisen afhænger af alderen på børnene.

Femsengsværelse med terrasse (inklusiv morgenmad)

Der er to familieværelser på I Fornari. Dette familieværelse har et rum med dobbeltseng, rum med køjeseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser, og udgang til lille terrasse med bord og stole. Værelset til fem er ca. 40 m² og prisen afhænger af alderen på børnene.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Anbefalinger til dig

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Populært i Campania

search map