Anmeldelser af Hotel Il Faro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Il Faro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Faro som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Faro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggelige Sorrento

Jeg gav kun middel p.g.a. at vi fik værelser helt oppe på 5-6 sal med skrå vinduer, der dog var genialt indrettet med spejl, så man kunne se lidt ud. Ellers var det meget fint og en god service. Kan varmt anbefales. Det ligger godt i.f.t. udflugter til bl.a. Capri. Der er en elevator tæt ved hotellet der fører lige op i det pulverisende Sorrento. Meget hyggeligt sted lige ned til havnen med bl.a. cafe, barer og restauranter.

Hotel Il Faro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Il Faro
standardværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Per Otto og rejsefælle fra Ulsteinvik i Norge boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 5. til d. 12. september 2010, på Hotel Il Faro i Sorrento fra d. 12. til d. 16. september 2010 og på International Palace i Rom fra d. 16. til d. 19. september 2010.

Vi hadde en veldig fin ferie. 14 dager i ett av Italias vakreste område i et storsett praktfullt ver, var en virkelig flott ferie. Også de bestillingene vi hadde gjennom In italia var ok.

Hotel il Faro hadde en svært sentral plassering for våre båtturer til øyene. Der var en utmerket restaurant og hyggeleg betjening. Litt trist var det likevel at hotellet aldri hadde sol. Vi ville nok foretrukket en juniorsuite om vi visste at rommene var så små og at der var stor veranda med litt ettermiddagssol på enkelte rom. I tillegg bør gjestene få vite noe om støynivået fra gaten gjennom hele natten. Søppeltømming, høy musikk og veldig stor aktivitet generelt i kai omådet, gjorde nettene urolige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og mand fra Lejre boede på Hotel Il Faro i Sorrento fra d. 2. til d. 5. juli 2010.

Sorrento, Hotel Il Faro: Hyggeligt og totalt velbeliggende hotel i lillehavnen, hvorfra alle Caprituristerne ankommer og rejser. Masser at kigge på fra balkonen! Hotel lidt slidt i kanterne men hjerteligt. Rigtig god fiskerestaurant i "kælderen". Sorrento ligger oppe, så husk trappe-gearet, hvis I bor på Il Faro. Fine bademuligheder i ren havn på samme "niveau" som hotel Il Faro. Hyggelig pulserende ferieby.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lennart och fru från Otterbäcken i Sverige bodde på Hotel Il Faro i Sorrento från den 23. till den 28. maj 2010.

Sorrento var en positiv upplevelse. Hotellet var sådär. Mycket små rum, men helt ok vad gällde frukost, städning osv. Vi kan mycket väl tänka oss att återvände i framtiden. Ett bra bemötande från er med resehandlingar o.d. Vi hade några fina dagar.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og rejseledsager fra Ålborg boede på Hotel Il Faro i Sorrento fra d. 17. til d. 22. juli 2009.

Rigtig smukt og dejligt. Vi boede helt perfekt på hotel Il Faro. Perfekt beliggenhed og rigtig dejligt værelse. Personalet er utrolig venlige og hjælpsomme. Bl.a. fortalte de os, at det er meget svært at være bilist i området omkring Sorrento og Amalfi. Men at bus og båd, var en rigtig god måde at komme rundt på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitta och Bengt-Olov från Örebro i Sverige bodde på Hotel Il Faro i Sorrento från den 15. till den 18. april 2009.

Vi är mycket nöjda med allt på vår resa i Italien. Allt motsvarade våra förväntningar, vi hade även stålande sol alla dagar vilket vi inte förväntat oss eftersom april kan vara lite lynnigt vädermässigt. Staden och området mycket trevligt.
Boendet mycket bra med trevlig och sevicemindad personal. Hotellet låg mycket bra i hamnen, nära till båtarna som gick till Capri. Nackdelen kan vara för dem som inte vill ha motion att det var många trappsteg upp till centrum. För oss var det bara positivt.
Vi tycker att era tjänster var utomordentliga , positivt eftersom det var första gången vi utnyttjade era tjänster. Det var speciellt att det tom.var detaljerad vägbeskriving till hotellet. Nämnas kan att vi är vana resenärer både att åka ensamma och i grupp.Vi har varit relativt mycket i andra delar av Italien.
För andra resenärer måste vara medvetna att det jobbigt som nordbo med trafiken i Italien och speciellt i Syditalien.
Vi kommer nog att anvädnda era tjänster för att boka hotell vid fler tillfällen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Hotel Il Pino

Praiano, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Hotel Ascot

Sorrento, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Populært i Campania

search map