Feriebolig i Sorrento

Coltur Suites

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Har du tabt dit hjerte til små gyder med en stemning af hygge og yndefuldt forfald som i neorealistiske film, så er Coltur Suites alt hvad du drømmer om. Huset ligger for enden af en smal vej på et udsigtsted over Marina Grande, Sorrentos gamle havn. Udsigten herfra over Napolibugten er særlig smuk...

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

... men udsigten er ikke alt. Her bor du i kort afstand fra stranden på den ene side og centrum på den anden. I Sorrento centrum finder du alt det liv, shopping og trafik, som du ellers ikke lægger mærke til, når du sidder på din lejligheds balkon og nyder solnedgangen og den friske brise fra havet.

Komfortable lejlighederne

På Coltur Suites findes otte veludstyrede og hyggelige lejligheder, som lever op til krav om hygge og komfort. Syv af lejlighederne råder over én eller flere balkoner med havudsigt, mens en har fransk balkon med havudsigt. Alle lejligheder har aircondition, satellitfjernsyn og telefon. Det eneste besvær er nok den manglende parkeringsplads, men hvis du ønsker det, kan vi være behjælpelige med at finde sådan én i nærheden mod betaling. Det er endvidere muligt for gæsterne i Coltur Suites at anvende svømmebassin og fitness-faciliteterne på Hotel Central længere opppe i byen.

Læs om lejlighederne på Coltur Suites

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map