Hotel i Scala på Amalfikysten

Albergo Zi' ntonio

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Udsigt mod Ravello Hotellet set fra Scala
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Albergo Zi 'Ntonio er et hyggeligt, familieejet hotel, der ligger i udkanten af byen Scala ca. 360 m.o.h. Fra hotellets restaurant, fra poolen med sin solterrasse og fra værelsernes balkoner kan du nyde udsigten mod byen Ravello, som ligger lige over for Scala på den modsatte side af Dragedalen.

Majestætisk placering

Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på de berømte skove med kastanjetræer, og det er et oplagt udgangspunkt for vandreture i området. Bl.a. tager det ca. 45 min. at vandre ned til byen Amalfi ad de gamle transportveje som dels består af stier, dels af trapper. Transportvejene anvendes stadig til daglig transport med muldyr, da mange huse i området ligger langt fra de almindelige asfaltveje. Der går bus til både Ravello og Amalfi fra torvet i Scala (ca. 10 minutters gang) ca. en gang i timen.

Klosteret San Cataldo som nærmeste nabo

Hotellet er en af de nærmeste naboer til det danske refugium San Cataldo som de sidste 100 år har givet husly til kunstnere, videnskabsmænd og forfattere. Man kan i danske aviser ofte læse artikler som i maleriske vendinger beskriver den herlighed der omgiver stedet.

Tæt på Ravello

Får man lyst til at gå til koncert, er musikbyen Ravello en oplagt mulighed, for her afholdes klassiske koncerter flere gange om ugen. Om sommeren foregår de ofte udendørs i Villa Rufolos smukke park.

Tre vigtige faciliteter

Hotellet har flere fælles opholdsrum, samt de måske tre vigtigste faciliteter: en god restaurant med lokale retter (restauranten anvendes ofte af busgrupper til frokost) med tilhørende terrasse, swimmingpool med solstole og lille parkeringsplads (ellers kan man parkere på vejen bag hotellet).

Værelser med balkon og udsigt

Alle værelserne (ca. 20) er pænt men enkelt møblerede og har bad med brus eller badekar samt balkon med udsigt mod Ravello, bjergene og havet. Morgenmaden er enkel og italiensk.

BEMÆRK ! I perioden fra d. 1/8 til d. 31/8 tages kun imod bestillinger med halv- eller helpension.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Casale Villarena

Nerano, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map