Feriebolig i Praiano på Amalfikysten

Terrazza Antico Seggio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Antico Seggio ligger på den stejle bjergside med mindre end 10 minutters kørsel til nærmeste barer, restauranter og butikker. Stranden ligger for øvrigt kun ca. 5 minutters kørsel væk.

Privat garage og udflugtsmuligheder

Der er også privat garage (mod betaling) og busstoppested i gåafstand. Der er regelmæssig busforbindelse mellem Praiano og Positano, hvor man kan komme om bord på færger til Capri, Napoli og Amalfi. Det kan stærkt anbefales at benytte den offentlige transport, da det er både dyrt og besværligt at parkere i kystbyerne.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Huset er rummeligt med terracotta gulve og højt til loftet. Ved indgangen træder du ind i en stor L-formet spise/dagligstue med dobbelte franske døre ud til terrassen. Køkkenet er lille, men godt og funktionelt. Der findes komfur med ovn og køle/fryseskab. På bagsiden af huset ligger det store soveværelse, som har franske døre der fører ud til en lille balkon med udsigt over vejen. Værelset har eget badeværelse med bruser. Fra spiseområdet fører en dør ind til et lille dobbeltværelse med skrå lofter og et badeværelse med vaskemaskine. Derudover findes der TV (kun med italienske kanaler), aircondition/varme som afregnes efter forbrug.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Due Relais

Vietri sul Mare

search map