Anmeldelser af Hotel Savoia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Savoia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Savoia som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Savoia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anna med familie fra Sverige boede på Hotel Savoia i Positano den 14.-16 juli 2012.

Rejsen gik meget smidigt og godt - alle bookinger fungerede perfekt. Utrolig smuk kystlinje og vand - en dejlig rejse. Positano var fantastisk og kombinationen med San Marco først og derefter Positano var rigtig god. Hotel Savoia i Positano var som et 4-stjernet hotel, selvom det kun har tre stjerner - supergodt og smukt og utrolig godt personale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Christer og kone fra Täby i Sverige boede på Hotel Savoia i Positano 27.-30 april 2012.

Vi havde en vidunderlig og meget vellykket rejse til Capri, Amalfi-kysten og Positano. Positano var noget ganske særligt, det var derfor vi ønskede at bo der. Det var en fantastisk "by" som vi varmt kan anbefale. Vi forstod, at det var vigtigt at booke et hotel, der lå godt da man ankom og for at tage busserne for at komme til stranden, hvor butikker, restauranter osv er.

Hotel Savoia opfyldte alt, at det lå godt, vidste vi allerede, da vi reserverede, men det var også et super godt hotel !! Venlig betjening, god morgenmad rent og pænt. Vi er meget tilfredse. Vi oplever også in-italia som meget personlige, bare den måde I skriver e-mail, virker ikke til at være nogen standardformular! Efter reservationen modtog vi påmindelse om de delvise indbetalinger, modtog en e-mail kort før vi skulle afsted med en masse nyttige info.Jeg har allerede anbefalet jeres sted til en masse venner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Christine og familien fra Kristiansund i Norge boede på Hotel Savoia i Positano fra d. 19. til d. 23. juli 2010.

Vi var en familie på fem (to voksne og tre jenter på 11, 13 og 18 år) som tilbrakte fem netter i Positano. Amalfikysten og Positano var en uforglemmelig opplevelse. En nydelig by i et nydelig område. Hotell Savoia var meget fint og hadde en ypperlig beliggenhet ved å ligge ganske nær sentrum og stranden. Vi hadde også meget gode restaurantopplevelser i byen. Vi var forberedt på at byen og stranden skulle være fylt til trengsel midt i juli, men det var overraskende rolig. Masse folk, ja, men det går helt fint å få plass på stranden og på restauranter uten å bestille bord. Vi skal nok tilbake hit en gang!

Vi ankom Napoli og bestilte taxi fra Napoli til Positano - noe vi kan anbefale til andre. Meget behagelig og relativt rimelig. Vi fikk en fast pris på 100 euro og var så fornøyd at vi bestilte samme firma tilbake. Da var vi innom Pompei på veien der drosjen ventet på oss for noen euro ekstra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Hans och fru från Ekerö i Sverige bodde på Hotel Savoia i Positano från den 4. till den 5. juni 2010. Innan dess hade de bott på Hotel Villa Ranieri i Napoli samt Hotel Regina Cristina på Capri.

Jämfört med Sorrento och Capri är Positano en lugnare stad, som är mycket svårnavigerad - även till fots! På kvällar samlas alla på restaurangerna nere mot stranden. Hotel Savoia ligger nära det mesta och har grandiost spatiösa rum som ger den rätta känslan. Tack Marcus för stort tålamod och lång inplanering av en resa som blev både detaljplanerad och lyckad in i minsta detalj! Vi var mycket nöjda.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Svein og rejsefællerne fra Skien i Norge boede på Hotel Savoia i Positano fra d. 21. til d. 25. juni 2008 og på Hotel Michelangelo i Sorrento fra d. 2. til d. 5. juli 2008.

VI HYGGET OSS, FLOTT OMRÅDE, GOD MAT OG VIN, GODE HOTELLER OG HYGGELIGE FOLK, TAKK FOR HJELPEN. TIPS TIL ANDRE LEI EN GOSSO(BÅT) MED SJÅFØR DET GJORDE VI TIL CAPRI.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Hotel Casa Albertina

Positano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Campania

search map