Anmeldelser af Hotel Royal Prisco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Royal Prisco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Royal Prisco som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Royal Prisco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel med god beliggenhed

Hotellet har pæne og rummelige værelser med mange søde detaljer. I en by som Positano synes vi at det er vigtigt at booke værelse med balkon og havudsigt, så selv om havet er langt nede så er udsigten meget god. Serviceminded betjening og rene og pæne værelser. Det tog kun et par minutter ned til gågaderne og 7-8 min til stranden. Vi befandt os godt på hotellet, som heller ikke var et af de dyreste

Anbefaling til kommende gæster

Gudernes sti er et "must"

Hotel Royal Prisco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Royal Prisco
standardværelse med balkon og havudsigt (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hotellet ligger meget centralt og de laver fantastisk kaffe. Internettet virkede kun 1 dag ud af 4 dage.

Hotel Royal Prisco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Royal Prisco
standardværelse med balkon og havudsigt (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo og Ann-Kristin fra Täby i Sverige boede på Hotel Royal Prisco Positano den 11.-14 maj 2012. Før det havde de boet et par nætter i Minori på Palazzo Vingius.

Rejsen har været enormt god. Vi startede i Rom, (som vi havde reserveret et andet sted), hvor vi fejrede 30-års forlovelsesdag. Gentages hvert 5. år. Tog toget til Salerno og Sitabus til Minori og Palazzo Vingius. Super! Vælg værelse nr 5. Ligger højest oppe af balkonværelserne. Stå ikke af bussen ved det første stop nede ved strandpromenaden; Vi stod af ved næste stop, så slipper man for at bære taskerne 100 trappetrin op til hotellet. , Spis gerne på det lille Osterian der ligger lige, når I har gået alle de 100 trin ned fra Palazzo Vingius. Kanonmad; sødt ungt par som hilste på i landsbyen hver dag. En anden restaurant, der var billig, var La Botte. Lidt kedelig placering, men ellers god.

Positano var fantastisk, især Hotel Royal Prisco. Perfekt afstand til alt. Vi havde værelse nr 6, (de-lux). Kanon. Morgenmadsrummet var kedeligt. For 5 euro kan man få morgenmaden op til værelset. Vi gjorde det på vores bryllupsdag og spiste på den fabelagtige balkon. (Hotellet bød på en halv flaske proseco). Positano er en fantastisk by, men dyr. Gå ikke glip af en tur til Ravello, når I er på Amalfikysten. Hilsen fra to tilfredse Amalfirejsende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Monica och resesällskap från Nyköping i Sverige bodde på Hotel Royal Prisco i Positano från den 11. till den 13. maj 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Girasole i Sorrento.

Mycket trevlig resa! Hotellen var till vår stora belåtenhet. Särskilt Hotel Royal Prisco i Positano. Perfekt läge med fin havsutsikt. Vi fick ett fantastiskt bemötande, sköna sängar, rent och fint. Spännande vandringar i bergen med ljuvlig utsikt. Italien är fantastiskt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ole Kristian og og Tove fra Oslo i Norge boede på Hotel Smeraldo i Rom fra d. 19. til d. 21. april 2011 og på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 21. til d. 25. april 2011.

Hotell Royal Prisco er et hyggelig familiedrevet hotell. Store, deilige rom med fin terrasse ut mot havet. Veldig hyggelig betjening med et høyt servicenivå. Renholdet var eksellent, rommet luktet rent og friskt hver gang vi kom hjem. Det er noe gatestøy i og med at hotellet ligger nær havneområdet.

Positano er et veldig sjarmerende sted, som flere av byene på Amalfikysten. Det er lett å ta seg til de øvrige byene med båt. Å reise med buss er en spesiell opplevelse. Det er trange veier og mye trafikk. Man skal ikke være skvetten for å reise med bil eller buss. Vi tok båt til Amalfi en dag, og besøkte samtidig Ravello som kan anbefales. En annen dag tok vi båt til Capri. Det var litt oppskrytt. Det var veldig kommersielt, men også vakkert. Jeg vil tro, at det er hyggelig å være der om kvelden, når alle dagsturistene har reist. Da viser nok Capri seg fra sin rette side. På dagtid i turistsesongen er det veldig fullt av turister.

I Positano er det mange hyggelige restauranter i den øvre delen av byen. Disse anbefales fremfor de som ligger nede ved stranden som er både dyre og ikke så gode. Bortsett fra Le Terrazze nede på stranden, som er en fantastisk restaurant, men i øvre pris sjikte. Det er også en veldig hyggelig restaurant i øvre del av byen som heter Next2, som også anbefales.

Takk til in-italia for gode råd og god service. Det føles alltid trygt å benytte dere, når vi reiser til Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Odd og familien fra Nøtterøy i Norge boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 7. til d. 10. oktober 2010.

Vårt opphold på hotelet var meget bra - alt var som dere har forklart: servise og en hyggelig familie.
Vi forlenget oppholdet med 1 døgn til samme pris for været og oppholdet var perfekt.

Vi leide bil fra Bologna og fikk parkert bilen nedenfor hotellet i 4 dager, men vi glemte og sjekke bilen før og etter.
Da vi fylte diesel på vei oppover hadde de fått skade på bilen bak, så tips sjekk bil før parkering og når den skal hentes.
Det ble en dyr lærepenge for oss.
Vi vil gjerne bruke dere om igjen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Pia og rejsefælle boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. august til d. 1. september 2010, på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 1. til d. 4. september 2010, på Hotel Central i Sorrento fra d. 4. til d. 8. september 2010 samt på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 8. til d. 11. september 2010.

Først og fremmest vil vi takke jer for jeres forslag af hoteller. De var rigtig dejlige og den velkomst man fik på dem, synes vi var ud over det sædvanlige. Meget personligt og alle gik straks i gang med at informere om området. Selvfølgelig var hotellet i Sorrento ”Hotel Central” ikke så intimt som de andre, men venlig og god betjening. Og så var sengen slået op, når man kom hjem om aftenen – så føler man sig virkelig velkommen. Her synes vi også det var en fordel, at der var en swimmingpool, da hotellet alligevel ligger sådan, at man ikke lige smutter en tur i vandet. Og en svømmetur kan være tiltrængt efter støvede besøg i Ercolanum og Pompei.

Donna Regina i Napoli er et kapitel for sig, det er svært at beskrive den følelse man får, når man træder ind ad døren til ”hotellet” især efter at have kravlet ind i porten med kufferter og op i den minimale elevator og tænkt: Hvad f….. er det her for et sted. Det skal og bør opleves. Men igen en fantastisk modtagelse og et fabelagtigt sted.

På den måde som vi holder af at rejse, var de fire byer vi boede i perfekte og rigtig gode udgangspunkter for diverse oplevelser. Fra Vietri via Salerno var det meget nemt med bus at besøge Pæstum, som virkelig kan anbefales. Det er et meget smukt område, som forøvrigt dufter lidt af ZOO. Grunden er opdræt af bøfler lige i nærheden, men det nåede vi ikke at besøge, men osten fik vi smagt mange gange.

Restauranten ”FISH” lige i nærheden af hotellet, kan varmt anbefales, men tag også bussen ind til Cetara en aftenstund, det er et meget hyggeligt lille fiskerleje.

Fra Positano var vores hovedudflugt vandreturen på ”Gudernes sti” – det skal opleves og man kan selv gøre den mere eller mindre vanskelig. Udover det byder Positano på en meget smukt beliggenhed, spændende at udforske med meget smalle gyder, der snor sig op i bjergene hvorfra udsigten, som så mange steder på kysten, er ”bjergtagende”.

Vi valgte Sorrento, da hovedformålet var at besøge Ercolanum og Pompei, hvilket er meget nemt og bekvemt herfra. Man går op til stationen og køber en dagsbillet til lidt over 3 EURO. Den gælder hele togturen: Sorrento-Ercolanum-Ercolanum-Pompei-Pompei-Sorrento. I Ercolanum valgte vi at benytte et taxafirma til at køre os ud til udgravningerne og retur Det er et godt valg, da de ligger lidt for langt til at gå derud og hvis man først skal til at finde lokalbusser, så går der en del tid med det.

Hvis vi skal være en lille bitte smule negative, så kan man godt fornemme at Sorrento er et charter-sted. Priserne får lige et hak opad og for at leje to liggestole og en parasol skal man hoste op med 25 EURO pr. dag. Men vi må anbefale et Pizzaria, der ikke ligger så langt fra Hotel Central på den anden side ind mod centrum: da FRANCO – det er et festligt sted med nogen meget velsmagende pizzaer for ikke at tale om deres skinke. Og et besøg i den store citronlund – også ud til hovedgaden – er anbefalelsværdigt. Her er smukt, skyggefuldt og her høstes citroner, appelsiner etc. og deres Limoncello smager vidunderligt.

Vi kan ellers IKKE anbefale at gå langs med hovedgaden, der er en infernalsk trafikstøj, så søg ned bagom i retning mod vandet og prøv at finde ind mod centrum, som om aftenen heldigvis er lukket for trafik.

Napoli er, ja hvad skal man sige: støjende, beskidt, stor, smuk, spændende, historisk – en by som er en meget stor mundfuld at sluge. Vi havde planlagt at besøge Vesuv fra Napoli, men vejret var ikke rigtig med os og det meste af tiden var toppen indhyllet i store, tunge skyer, men dagen før afrejse til Danmark omkring kl. 12.00, så det ud til at vejret klarede op, så vi sprang ind i en taxa, der kunne tage os til stationen, men i taxa’en hang en prisliste der viste at hvis man ville køres direkte til Vesuv og retur fra Napoli og hvor der blev ventet på èn i to timer, så kostede det 90 EURO. Så det valgte vi – det viste sig at være en god ide, for hvis vi havde taget det offentlige havde vi ikke nået at komme til toppen og ned igen i godt vejr.

Vi skal helt sikkert tilbage til kysten en dag og for øvrigt også tilbage til Rom en gang og så vil vi helt bestemt vælge at benytte jer som sparringspartner igen – det har kun været godt og tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo og rejsefælle fra Morud boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 21. til d. 28. juli 2010.

In-italia har været et fantastisk godt rejsebureau. Meget servicemindet og hele tiden med fokus på oplysninger, gode rejsebeskrivelser og opfølgning til os rejsende. Super anbefalelsesværdigt og trygt for for os rejsende gæster. Logoet ”Gør din rejse personlig”. Passer rammende på bureauet og kan stærkt anbefales til andre rejsende.

Hotel Royal Prisco i Positano er det bedste vi nogensinde har oplevet. Et sted som forkæler gæsten og som ligger i ubeskriveligt smukke omgivelser.
Hotellets personale gjorde alt for at gøre ferien til noget specielt for os. Hvis andre skal vælge dette hotel, kan det stærkt anbefales, og vælg med havudsigt.
At sidde på terrassen i Positano med udsigt udover bugten i de dramatiske bjerge, er helt fantastisk og en unik oplevelse.

Hotellet er smukt indrettet og værtsfamilien som med venlighed driver stedet, kræser om den enkeltes gæst behov, med pragtfulde værelser og skøn morgenmad.
Udover Positano kan vi stærkt anbefale at besøge Pompeji, Vesuv, Ravello og Capri.

Tips til andre rejsende: Parkering med bil foregår i parkeringskælder, ved siden af hotellet mod betaling og vi afleverede bilen i mange dage, da det er svært at køre rundt i den dramatiske natur.
Dette fungerede godt, og kan måske på forhånd nævnes, da vi i første omgang var foruroliget over at skulle aflevere bil med nøgler i. Det viser sig at være en nødvendighed, for at bilerne kan parkeres af professionelle på de smalle pladser mange etager under jorden….og der bliver passet godt på bilerne. Vi kunne trygt efterlade bilen i parkeringskælder, imens vi var på Capri i 3 dage

Tak for, at In- Italia og Hotel Royal Risco har været med til at skabe en god ferie for os. Et evigt minde, som vil blive dyrket længe.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rolf och fru från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Royal Prisco i Positano från den 16. till den 19. maj 2010. Innan dess hade de bott på Casa Caprile i Anacapri och Hotel Central i Sorrento.

Tack ! Allt har fungerat perfekt. Det känndes tryggt att ha ditt nummer om något inte varit bra. Capri och Anacapri var trevligast ,sedan Positano, Amalfi, Ravello. I Sorrento hade vi en del regn så det blev lite avslaget där. Tack för bra hotell.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Arild og rejsefæller fra Heggedal i Norge boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 7. til d. 11. juni 2008.

Hotellet i Positano var også riktig bra, et lite familiedrevet sentralt beliggende hotell med hyggelig service-minded betjening som sørget godt for oss og alltid var tilstede.

Vi er i det hele svært fornøyd med turen, og ikke minst den gode service og tette oppfølging fra In-italy sin side på våre henvendelser for å "komponere" denne turen.

Fra Positano besøkte vi Smaragdgrotten(ca 2 timer) og Capri (dagstur). Disse stedene tilbys det turer til fra flere operatører, og det trengs ikke å planlegges på forhånd. Av steder vi besøkte fra Amalfi kan nevnes Pompeii, Vesuv, Ravello (med Villa Cimbrones vakre hageanlegg og vanvittige utsikt). Alle disse stedene er svært severdige. Dette synes vi var passe med utflukter for en 12 dagers tur, helt greit med noen dager hvor man bare slenter rundt, sitter på terrassen og er på stranden. Det er også greit å ta seg fram med off. kommunikasjon.

Mattips:
Det er masse god italiensk mat. Den beste maten fikk vi på små familiedrevne retauranter hvor eieren signaliserer at "restauranten er mitt liv". Husk at Italienerne alltid serverer maten i tre omganger + dessert, dvs. at om ikke alle bestiller forrett må de som ikke har bestilt vente til forretten er over. Bestiller noen i føglet både forrett (antipasti) og "primi piatti" blir det lenge å vente på maten for den som evt. kun har bestilt hovedrett!

Forrettene er de spesielt flinke på, anbefaler spesielt: Brasaiola(mørk skinke) med ruccola, parmesan og olivenolje, der er det full match mellom ingrediensene! Pastarettene er ofte nokså smakløse, velg fortrinnsvis noe mer spennende, men de gangene det fantes "hjemmlaget pasta" på menyen var de derimot svært gode. Pizzaen er nesten alltid god.

PS: Amalfi-kysten er rangert blandt de 10 vakreste kystveier i verden. Hele Amalfi-kysten er utrolig pittoresk (med Positano kanskje helt på topp i så måte), og det er så trangt om plassen at turismen ikke har klart å ødelegge det intime preget. Jo, mindre byer, dess mere lokalt/opprinnelig preg. Her er det bare å velge..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Campania

search map