Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Royal Prisco

Pris fra pr. pers.
Standardværelse Deluxe værelse Junior Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på den lille gennemkørselsvej, som snor sig gennem centrum af Positano, og da det ligger ud til vejen, må man påregne lidt trafikstøj på balkonerne. Men der er ingen gennemkørselstrafik, bortset fra den lille lokale bus samt de turister, som evt. er kommet til at dreje forkert.

Faciliteter

Hotellet, som blev renoveret i 2005, er ikke så stort men meget herskabeligt indrettet. Der er reception med indgang lige fra gaden, internet, opholdsområde, bar og morgenmadsrestaurant.

Ankom med bil eller bus

Kommer man med offentlig transport, kan man derfor stå af næsten uden for døren. Er man i bil, kan man evt. parkere på vejen mod betaling, - men det er bedre at holde i det nærliggende parkeringshus, som ligger blot ca. 100 m fra hotellet. Hotellet ligger forholdsvis langt nede i byen, og derfor er der kun en kort spadseretur til stranden og havnen.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellet har i alt 12 værelser, som er fordelt på standardværelser, de luxe-værelser og junior suiter. De er alle pænt og klassisk indrettede og har balkon med havudsigt. Værelserne har telefon, satellit-TV, værdiboks, aircondition og bad med brus eller kar, hårtørrer og toilet. De luxe-værelserne er lidt større og har også minibar. Stedet kan ikke umiddelbart anbefales til børnefamilier.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Positano Art Hotel Pasitea

Positano, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map