Hotel i Positano på Amalfikysten

Hotel Il Gabbiano

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Gabbiano er et hyggeligt lille familieejet hotel, som ligger i centrum af Positano med en fantastisk udsigt over byen og havet.

Et indbydende hotel

Hotellet blev renoveret i 2003 og er enkelt og pænt indrettet. Der er indgang direkte fra den lille vej, som snor sig ned gennem hjertet af Positano, og derfor er der stort set ingen gennemkørselstrafik, bortset fra de få turister, der forvilder sig ned i byen, eller som er på vej til deres hotel. Da hotellet samtidig ligger ned ad bjergsiden under vejen, generes man stort set ikke af trafikstøj.

Ankom med bil eller bus

Parkering kan finde sted langs vejen mod betaling, hvis man ellers kan finde plads. Alternativt er der flere store parkeringshuse i Positano. Kommer man med offentlig transport, kan man stå af den lille lokale bus, stort set uden for døren. Da hotellet ligger forholdsvis højt oppe i byen, må man beregne en mindre spadseretur for at komme ned til stranden (ca. 500 trappetrin).

Nyttige faciliteter

Hotel Il Gabbiano har en lille reception med wi-fi-zone, bar, morgenmadsrestaurant og opholdsstue. De i alt 20 værelser er pænt men enkelt indrettede, og alle har balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne har telefon, TV og bad med brus og toilet, ligesom flere værelser har aircondition.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populært i Campania

search map