Anmeldelser af Villa Mirella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Mirella

Læs personlige anmeldelser af Villa Mirella som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mirella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt sted, omsorgsfuld vært

Villa Mirella er super, fin lejlighed, dejlig pool, smukt område, pragtfuld kyst, perfekt til udflugter til Paestum og Pompei.

Anbefaling til kommende gæster

Udflugter til Paestum, Pompei, Cilenti, fyrtårnet og fine strande. Palinuro er en hyggelig by.

Villa Mirella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Mirella
Treværelseslejlighed A3 med 4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Fantastiske uger i Palinura

Villa Mirelle anbefales på det stærkeste! Flot område, flotte lejligheder og flot poolområde, meget god service og god beliggenhed.

Anbefaling til kommende gæster

Lido Marinella er bedst og du får en voucher med fra Camelo. Morsomt med flodbåden over til stranden.
Tag en grottetur!!
anbefaler pizza på Mollys pub og Pizza Bollicine:-)

Villa Mirella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Mirella
Treværelseslejlighed A1 med 4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bare i orden !

Vi har været 14 dejlige dage i lejlighed C1 hos Mirella. Her er alt som det skal være og lidt til. Det hele er velholdt og eventuelle problemer bliver der taget hånd om med det samme og løst ( vi havde en køleskabsdør som ikke lukkede tæt) Lejligheden i fin stand og der er god plads. Airconditionen er ikke det værste at have til rådighed i juli måned ! Det er et "lille" sted med relativt få lejligheder. Vi oplevede ikke at stedet var overfyldt- dejligt. Pool området er dejligt. Rent, pænt og poolen rengøres hver morgen ( uanset om der kom en byge - også af den onde slags)

Ved siden af ligger et godt supermarked hvor du kan få det meste. Priserne er i orden og kvaliteten lige så. De har frisk, kød, grønt og brød. Det lettede rejsebudgettet at vi ikke behøvede at spise " ude" hele tiden. Vi prøvede også stedets rest./ pizzaria. Kvaliteten er ok. Det kan anbefales at lave " to go" finten med pizzaerne og spise dem hjemme på terrassen. Godt og billigt.

Stedet kan på det varmeste anbefales hvis du ønsker afslapning i gode, rolige omgivelser med mulighed for at se en masse hvis man har mod på at køre efter det.

Anbefaling til kommende gæster

Rest.: I Palinuro : Il Vicoletto. Sikke en udsigt !!! Det ligger lidt gemt når i går på hovedgaden. Men udsigten er til et rent 12 tal. Maden er tillige af høj kvalitet og servicen god og uhøjtidelig. Anbefales.
Osterie U Brigante, Lige over for Mirella. Du går ned af vejen lige overfor supermarkedet ned forbi "bling bling" rest. Herned ligger den hyggeligste lille rest. ( åbner kl. 20) Det er super kvalitet og prisen alt for lav. Anbefales.

Palinuro: Vågner sent. Ofte først kl. 22 - men så er den tilgengæld levende og rigtig hyggelig. Det tager godt 10 min. at gå til byen.

Stranden: Spørg i receptionen. De har vouchers til billigere stole og parasol. De anbefaler også den bedste strand ( og vi gav dem ret)

Det er oplagt at besøge andre byer. Det meste er snørklet vej. Det tager lidt længere tid og kan være en udfordring hvis man har let til køresyge. Der ligger mange så byer rundt omkring som er både et besøg ( og en kaffe på torvet) værd.

God fornøjelse.

Villa Mirella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Mirella
Treværelseslejlighed C1 med 4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Perfekt til familieferie

Superhyggeligt område, sødt og meget serviceorienteret personale, pænt store og velindrettede ferielejligheder, meget hyggelig terrasse - der var ikke noget som helst at sætte fingeren på.
Vi havde reserveret en 3-værelseslejlighed (1. sal med udsigt til poolen). Det var alletiders lejlighed og beliggenhed. Perfekt, at der ligger supermarked lige uden for Villa Mirella's port - endda et velassorteret et af slagsen (egen delikatesse, bager og slagter-afdeling), frugt- og grønt i pavillion lige ved siden af indgangen.
Fantastiske muligheder for at tage på ture i Cilento-nationalparken - endda uden at møde andre turister: selv ved udsigtspunktet ved fyrtårnet i Palinuro (der er en af de meget lokale seværdigheder) var vi helt alene. Det virker lidt som om, at det kun er skandinaviske turister, der tager på "ture" i Cilento og Palinuro - der er masser af italienske turister, men de er vist mest på stranden.

Anbefaling til kommende gæster

Tag på Lido di Marinella (lille privat strand - kostede (2014-pris) 12 Euro for to solstole og en parassol i stedet for de offentlige strande. Den ligger i en lille bugt - i læ for vind, og der var bare hyggeligt.
Tag til WWF's område i Cilento og betal de 5 Euro pr. person for at begive jer ud på den gamle æselsti (til fods). Fantastisk område lidt a la Yosemite, bare i mindre målestok og uden alle turisterne (vi mødte ingen mennesker på den formiddag vi var der - overhovedet...)
Endelig tag op til fyrtårnet og bevæg jer væk fra stien - man kan ikke komme ind i fyrtånet: det er militært område, men gå væk fra stien og tættere på kanten, sæt jer ned og nyd stilheden og udsigten. Priceless...

Villa Mirella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Mirella
Treværelseslejlighed C5 med 4 sovepladser (1. etage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Palinuro som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Maibritt og familie fra Vejle Ø boede på Villa Mirella i Palinuro fra d. 3. til d. 13. juli 2012.

Vi havde en dejlig ferie. Hermed vores kommentarer.

Der er nogle oplysninger på jeres hjemmeside som ikke er korrekte, men det er kun til den gode side (-:

Vi betalte ikke for følgende:

Varmeforbrug
Aircondition
Internetadgang
Slutrengøring

M.h.t. afstandene vil jeg nok sige, at der er 1,5 km til nærmeste strand og 1,5 km til Palinuro centrum (op ad bakke) og at man nok bør medbringe en bil. Vi klarede os dog uden bil, brugte taxaer og lokale busser og gåben – men ikke tilrådeligt med små børn.

Én af strandene havde dog en fin gratis kørselsordning som blev honoreret med køb at liggestole og parasoller.

Betjening på stedet:
Familiær atmosfære, flere talte engelsk og der var god hjælp til spørgsmål omkring udflugter og bestillinger af taxa.

Perfekt med supermarkedet som nærmeste nabo.

Et lille øf: Cyklerne til udlejning var mountainbikes uden bagagebærere – det gjorde det svært at bruge cyklerne når man skulle til stranden. Der var heller ikke lås på cyklerne, så de skulle altid være under opsyn, hvilket nogle gange var helt umuligt – fx lå parkeringspladsen flere hundrede meter fra stranden.

M.h.t. stedets pool, ved vi ikke hvor meget den blev renset mens vi var der. Der var angivet åbningstider for poolen, men der stod ikke at den ikke måtte benyttes p.g.a. rensning. Vi skriver det fordi vores datter fik problemer med ørerne og måtte til lægen to gange og fik ordineret både dråber, smertestillende medicin og antibiotika.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familien boede på Villa Mirella i Palinuro fra d. 23. til d. 30. juli 2011 og på Agriresidence Ninea i Capo Vaticano fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Det var meget fint. Palinuro måske en anelse skuffende, men Calabrien var helt fantastisk.

Tak for det gode tip om ikke at tage til Amalfi. Vi havde en overnatning der, og jeg må sige, at der var både Palinuro og Calabrien meget bedre. Alt for mange mennesker ved Amalfi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ida og familien fra Lyngby boede på Villa Mirella i Palinuro fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Palinuro var fint, men ikke nær så smukt som Amalfi kysten. Beliggenheden for lejligheden var ikke super men huset og poolen var rigtig fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Therese med familj från Tyresö i Sverige bodde på Villa Mirella i Palinuro från den 10. till den 17. juli 2010 innan bodde på La Foresteria di San Leo i trivigno.

Hej, Vi har just nu kommit hem igen till Sverige efter 3 veckor i Italien. Vi började med 3 nätter i Trivigno som var en fantastisk upplevelse. La Foretsteria di san Leo var underbart! Värdparet var så himla trevliga, maten fantastisk och rummen var jättefina och ordentligt utrustade och jättesköna sängar. Tips! Ät all mat där - Allt var underbart gott och sedan var utbudet inte jättestort i Trivigno.Vi gjorde några utflykter, Matera - som var magnifikt. Tips - lämna barnvagn hemma. Besök även Castellmezzano, även detta en underbar liten bergsby i närheten av Trivigno. Sedan var vi en vecka i Palinuro, Villa Mirella. Detta var också jättehärligt, toppenfin lägenhet (E2) som låg på ett jättetrevligt område med härlig pool. Värdparet här var även dom trevliga. Jag trodde att Palinuro skulle vara lite lugnare, med det var det ju inte. Mycket turister och tråkigt centrum, men vi åt mest hemma denna vecka för vi hade supermercaton Deco vägg i vägg och det var en jättebra affär, med en mycket bra chark/ostdik, gott bröd och underbar Mozarella. Dock var denna affär lite dyrare. Det var första gången som vi bokat boende genom er och jag tycker att det det har varit jättebra! All kontakt med med er innan resan har varit toppen, alltid trevliga och servicemindade. Jag tycker även att standarden på det boende ni erbjudit var jättebra (jämfört med Sembo som vi bodde med en vecka). Vi kommer att boka boende med er nästa gång vi åker till Italien (vilket vi gör varje år) för att vi var så nöjda med In-Italia. Tack för att ni förgyllde vår semester med jättebra boenden!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Dorte og familie fra Birkerød boede på Villa Mirella i Palinuro fra d. 4. til d. 11. juli 2009. Hun skrev efter opholdet:

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Palinuro!

Tak for god og professionel behandling fra jeres side. Vi har været glade for jeres mails før rejsen med påmindelser og praktiske råd (som var meget brugbare og nede på jorden :-)), og vi var super-glade for at I ringede til os, da vi havde glemt et pas i vores lejlighed efter afrejsen.

Villa Mirella er et fantastisk dejligt sted med et virkeligt hjælpsomt værtspar. Vores lejlighed (E4) var oprindeligt i samme hus som receptionen men værten tilbød at flytte os og vi fik en endnu bedre lejlighed end den vi først havde bestilt. Den nye lejlighed (B2) havde en bedre værelsesfordeling til os fire, lå tæt ved pool-området og havde mindre trafikstøj. Det var ikke umiddelbart til at se ud fra jeres hjemmeside - måske I kunne opdatere beskrivelsen så det fremgår?

Haven som husene der hører til Villa Mirellla ligger i er meget smuk og frodig med oliventræer og blomsterbuske. Pool-området er lækkert og pænt indrettet med hvide møbler og parasoller (uden reklamer for hverken øl eller cola :-)). Ved pool'en er en lille bar hvor man fra kl. ca. 17:30 kan købe kaffe, øl / sodavand og is til meget rimelige priser (1 EUR for en kop kaffe). Vores lejlighed var stor og rummelig og pænt møbleret. Altanen var vest-vendt og havde en markise man kunne rulle ud for at få skygge for eftermiddagssolen. Jeg vedlægger 2 billeder: udsigten fra vores altan samt udsigten fra et af vores værelser ud over pool-området. Der er faktisk flottere end jeres billeder viser!

Palinuro by har masser af restauranter i mange prislag. Mange af dem har dog kun spisekort på italiensk, så det er en god idé af have lomme-parlør med hvis man ikke er så øvet udi sproget. Og at en restaurant har menukort på engelsk også er ikke en garanti for at tjenerne forstår det. Til tider lidt udfordrende men også sjovt at været en "rigtigt italiensk" sted - langt de fleste andre turister lod til at være italienere.

Supermarkedet som I nævner på jeres hjemmeside er vildt godt, idet der både er slagter, delikatesse, bager og en dejlig grøntafdeling. Vi lavede ofte mad selv (også oftere end planlagt) fordi der var så gode og tilgængelige råvarer lige om hjørnet. Priserne lå et godt stykke under de danske, f.eks. EUR 2,40 for et godt brød og måske halv pris på f.eks. tomater (afhængig af art). Supermarkedet solgte også vin på plastik-dunk som de tappede medens man ventede.

Der er utallige dejlige strande omrking Palinuro. Som I også nævner på jeres side, skal man betale for liggestol og parasol (EUR 10 for 2 stole + 1 parasol) men man kan også nogle steder vælge bare at ligge i sandet. Man går normalt op i baren og betaler inden man slår sig ned i en strandstol.

Vi kørte på en lille udflugt til Marina de Camerota som materialet i vores lejlighed anbefalede. Det er en lille hyggelig by der ligger ca 10 km fra Palinuro. Og så brugte vi en dag på at se Pompei. Ellers var strandene og Villa Mirellas pool-område lige hvad vi havde set frem til.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map