Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa Mirella

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte nye villa bærer tydeligt præg af, at ejeren selv står bag byggeriet og indretningen og endda selv bor her. Skønt huset er af nyere dato, har man indtrykket af at være i en ombygget villa fra 1500-tallet!

Hjælp lige ved hånden

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen, så støj fra trafikken er begrænset. Gæsterne kan parkere deres biler på den overdækkede parkeringsplads. Desuden ligger der et supermarked ved indkørslen til huset, hvor man finder Villa Mirellas reception. Nærmeste sandstrand er ca. 1 km væk. Og har du det fint med at køre til oplevelserne, er der flere gode ting at tage sig til i området. Og som et ekstra plus, så bor ejerne (manden taler engelsk) selv i hovedhuset, så der er altid nogen hjemme.

Pool og kæmpe have

Det store svømmebassin på 7 x 14 meter er omgivet af en stor terrasse på hen ved 200 kvadratmeter. I den dejlige have, hvor over 3000 kvadratmeter dækkes af græsplæne, buske og frugttræer, findes et lille legeområde for børnene og grill.

Lejlighedernes placering og indretning

Villaens lejligheder er fordelt i flere bygninger rundt om svømmebassinet og ligger enten i stueetage, på første eller anden sal. De har alle - enten lige ved indgang eller i kort afstand - egen terrasse eller have udstyret med bord og stole. Alle lejlighederne har eget bad med bruser og føntørrer, satellit-tv, klimaanlæg og veludstyret køkken med ovn og fire gasblus.

Læs om lejlighederne på Villa Mirella

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map