Feriebolig i Paestum i Campania

Oleandri Resort

Pris fra pr. pers.
Strandrestauranten Nattestemning Eksempel på juniorsuite Juniorsuitens udendørs terasse Strandhygge med børnene Der er god plads mellem solsengene på Oleandri Resort
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oleandri Resort er et rigtigt familievenligt resort, som ligger i frodige, grønne omgivelser. Oleandri har blandt andet et dejligt stort og grønt poolområde hvor du kan nyde ferien. Træerne giver naturlig skygge, så du fint kan koble helt af selv i løbet af dagens varmeste timer.

Faciliteter for både store og små

Der findes også et mindre legeområde til børnene med et par gynger og rutschebaner. Skulle havet friste, så skal man blot en tur over vejen og igennem et lille stykke pinjeskov før man er på en stor, flot sandstrand. Her har hotellet sit eget private område samt en mindre strandrestaurant. Man spiser ganske udmærket på Oleandris restaurant, som serverer typiske egnsretter, og betjeningen er venlig.

Spændende udflugter i området

I omegnen er der flere spændende udflugtsmål og seværdigheder. Ca. 5 km fra hotellet ligger de gamle templer fra grækernes tid, og sydpå er der et meget smukt maritimt naturreservat. Tag en tur ud med båd fra en af de små havnebyer, og er vejret til det, så hop i vandet eller nyd naturen. Tager du på en heldagsudflugt, har du mulighed for at besøge den smukke Amalfikyst.

Lejligheder med udeområde

Lejlighederne er enkelt, men funktionelt indrettede og har alle et lille udendørsareal hvor en familie på 4 kan opholde sig. De har i øvrigt alle toilet med bad og brus samt køkkenhjørne med to kogeplader. Værelserne fås i flere størrelser fra standard værelserne og op til juniorsuiten. I prisen for værelserne er inkluderet morgenmad.

Læs om værelserne på Oleandri Resort

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populært i Campania

search map