Anmeldelser af Casale Villarena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casale Villarena

Læs personlige anmeldelser af Casale Villarena som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Villarena. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Casale Villarena
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casale Villarena
Toværelseslejlighed La Vetara med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ib og rejsefælle fra Haslev boede på Casale Villarena i Nerano fra d. 30. april til d. 10. maj 2011.

Vi er netop vel hjemkommet fra en dejlig ferie i Nerano. Stedet kan absolut anbefales, det er meget velholdt og børnevenligt med stor legeplads og swimmingpool, men man skal være klar over at det ligger ca. en times kørsel med bus (16 km) fra Sorrento (2,40 euro hver vej). Turen er ikke hurtigere i egen bil.

Personalet er på alle måder yderst hjælpsomme og imødekomne. Man får tydeligt indtryk af at være VIP-gæster. Der er trådløst internet (gratis) fra kontoret. Der er begrænsede indkøbsmuligheder i byen (kun basale fødevarer), men der er restaurant på stedet, hvor man kan få morgenmad og aftensmad. Der er flere restauranter mindre end 2 km væk, hvor vejen ender ved Marina del Cantone (endestation for busserne), og hvor der er en super badestrand og hvor der er direkte båd til Capri eller langs kysten til Positano og Amalfi 4-5 gange om ugen. Øvrige udflugter udgår fra Sorrento med bus eller tog (24 timers bus/tog billet fås for 7,20 euro og kan kun købes i Sorrento). Det kan kraftigt anbefales at bruge offentlig transport. Parkering overalt i området er næsten umuligt. Der følger en parkeringsplads med lejemålet og det er muligt at vaske bil om nødvendigt (gratis). Vejret var det eneste minus ved turen. Det var sjældent over 20 gr. Blæst og regn oplevde vi også og så var det koldt om natten, men heldigvis er der centralvarme på værelserne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne med familj från Löddeköpinge i Sverige bodde på Casale Villarena i Nerano från den 13. till den 18. juni 2010 och sedan bodde de på Hotell della Torre Argentina i Rom.

Hejsan! Vi hade underbara dagar i Italien. Nerano var en liten by med fantastisk utsikt över havet. Vårt boende var mycket trevligt. Vi hade en stor lägenhet med en härlig terass, mysigt litet poolområde som vi ofta var ensamma om att nyttja. En trädgård full av citronträd och väldigt lugnt. Men det bästa var middagarna i restaurangen på Casale Villarena. Helt fantastisk mat till bra pris. Lokala specialiteter och goda viner. Ägaren Guglielmo var en rolig prick, huserade själv i köket och var mycket mån om att vi skulle tycka om maten. Kan absolut tänka oss att åka dit igen. I själva Nerano fanns inget speciellt att göra men det var ganska nära till en populär strand, och flera andra mysiga byar i området med lite fler affärer och restauranger. Vårt boende i Rom var också bra, framförallt mycket centralt vilket vi ju ville ha. Gångavstånd till nästan allt. Vi tycker också att det fungerat mycket bra att resa med In-Italia. Det var första gången men definitivt inte den sista. Bra arrangemang och trevligt bemötande.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Populært i Campania

search map