Hotel i Napoli

Hotel San Francesco al Monte

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Junior Suite Superior Hotellets udsigt ud over Napoli, Vesuv og Napolibugten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Al den herlighed kan nydes både fra værelserne, restauranten, solterrasserne og, ikke at forglemme, fra poolen. Dette 1600-tals kloster emmer af historie. Napoli centrum ligger bogstavelig talt for ens fødder med blot ca. 500 m til handelsgaden via Toledo (ad trapper/vej til fods eller med kabelbane). Du har altså alle herlighederne inden for rækkevidde.

Napolis smørhul

Hotel San Francesco al Monte har en helt enestående beliggenhed i Napolis pænere beboelseskvarter Vomero, som ligger hævet over millionbyen. Barbanti-munkene på dette forhenværende kloster var så forudseende at sikre, at lokalplanen tog højde for, at der ikke måtte bygges foran klostret, så udsigten er værd er køre langt efter. Hvis man ikke har lyst til at bevæge sig ned til centrum, finder man i Vomero både supermarked og spisesteder inden for ca. 400 m. Parkering finder man i et p-hus ca. 500 m væk efter aftale med hotellet. Det anbefales dog at ankomme med offentlig transport, som er nemt og bekvemt fra både lufthavn og hovedbanegård.

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurant kan man spise enten indendøre eller udenfor, når vejret tillader det. Fra morgenstunden serveres morgenmaden (som buffet) med udsigt over by og hav - og om aftenen ændrer scenariet sig fuldstændigt til et romantisk lyshav nede fra Napolis gader og stræder. Køkkenet er primært lokalt og baseret på både kød- og fiskeretter. Restauranten ligger på 4. sal og er åben for både hotellets gæster og for udefrakommende næsten hver dag til både frokost og aften. Spørg evt. i receptionen. På hotellet er der også to elevatorer, et sindrigt system af gange og en indbydende lounge.

Swimmingpool og panoramiske solterrasser

Oppe på 7. sal ligger hotellets swimmingpool, som ikke er særlig stor men stor nok til en dukkert og solbadning. Der er desuden en grotte med jacuzzi i forlængelsen af swimmingpoolen. Her finder man også mange små ugenerede kroge, enorme solterrasser med liggestole, bruser og toilet.

Værelserne på Hotel San Francesco al Monte

Værelse Classic med havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 22 værelser vender alle ud mod Napolibugten, Vesuv og Napoli by. Der er god udsigt fra alle værelser - også dem på de nedre etager. Værelserne, som er tidligere munkeceller, er alle forskellige i udtryk. De har alle aircondition, wifi (mod tillæg), telefon, minibar, værdiboks, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og jacuzzi eller bruser med vandmassage. Tre af værelserne har møbleret terrasse - denne kan bestilles mod tillæg, som betales på stedet. Værelser med terrasse er til maks. to personer. Værelserne på 1.-3. sal har meget charmerende hvælvinger. Ekstra opredning er ikke mulig. Familier på fire personer kan med fordel bestille to værelserne med dør imellem.

Værelse Superior med havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 12 elegante værelser vender alle ud mod Napolibugten, Vesuv og Napoli by. Værelserne, som er tidligere munkeceller, er alle forskellige i udtryk. De har alle aircondition, wifi (mod tillæg), telefon, minibar, værdiboks, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og jacuzzi eller bruser med vandmassage. Nogle af værelserne har mulighed for én ekstra opredning.

Junior Suite med havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 7 elegante og rummelige værelser vender alle ud mod Napolibugten, Vesuv og Napoli by. Værelserne, som er tidligere munkeceller, er alle forskellige i udtryk. De har alle aircondition, wifi (mod tillæg), telefon, minibar, værdiboks, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og jacuzzi eller bruser med vandmassage. Nogle af værelserne har mulighed for to ekstra opredninger, da de består af to afdelinger (ikke adskilt med dør).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Hotel Plaza Sorrento

Sorrento, Campania

Anbefalinger til dig

B&B Donna Regina

Napoli, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Villa Mirella

Palinuro

search map