Feriebolig i Minori på Amalfikysten

Torre Paradiso

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre Paradiso består af 5 lejligheder fordelt på 3 etager. Bor du her, kan du benytte dig af et privat strandområde og svømmebassin på det nærliggende Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger i Minoris centrum i kort afstand fra stranden og de gamle stier, der fører til de lokaler citronplantager og terrasser med vinmarker bag ved byen. Lejlighederne er små men bekvemme: den perfekte løsning til dem der rejser uden børn og vil bo midt i en hyggelig kystby.

Du får indsigt i den lokale kultur og livstil

Når du bor på Torre Paradiso, adskiller få skridt dig fra stranden (200 meter) og det gamle historiske centrum, hvor du vil finde rige muligheder for at sidde ude og nyde et glas vin eller de lokale gastronomiske specialiteter. Får du trang til en is eller lidt kage, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på det hæderkronede konditori De Riso. Har du lyst til et glas (eller en flaske) vin, måske med lidt snacks til, så er Enoteca Syrah bestemt ikke det værste sted at besøge, for udvalget er stort, og betjeningen er både sød og dygtig.

Du kan vælge mellem 5 lejligheder

Torre Paradiso kan du vælge mellem 5 hyggelige lejligheder, der er fordelt på 3 etager. Hver lejlighed råder over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, minibar og bad med toilet og bruser. Som gæst på Torre Paradiso kan du på det nærliggende Hotel Villa Romana også bestille halvpension.

Lejlighederne på Torre Paradiso

Toværelseslejlighed Cedri (1. sal)

Lejlighed i Cedri ligger på første sal og består af lille stue med køkkenhjørne og mulighed for to ekstra sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Annunziata (1. sal)

Lejlighed Annunziata ligger på første sal. Den består af lille stue med sovesofa (140 cm bred) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med smal dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden havudsigt fra et af vinduerne.

Toværelseslejlighed Paradiso (2. sal)

Lejlighed Paradiso ligger på anden sal. Den består af stort rum med dobbeltseng og køkkenhjørne, et enkeltværelse, badeværelse med toilet og bruser samt stor privat terrasse med havudsigt. Bemærk, at adgangen til enkeltværelset er ekstern, altså via en fællesgang. Til gengæld har værelset balkon med havudsigt.

Etværelseslejlighed Pesci (3. sal)

Lejlighed Pesci ligger på tredje sal. Der er tale om en kvistlejlighed med loftvinduer som består af rum med dobbeltseng og køkkenhjørne samt badeværelse med toilet og bruser.

Etværelseslejlighed Bengodi (3. sal)

Lejlighed Bengodi ligger på tredje sal og er en kvistlejlighed med loftvinduer. Den består af rum med cirkulær dobbeltseng og køkkenhjørne, badeværelse med toilet og bruser samt fransk balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Terrazza Antico Seggio

Praiano, Campania

Anbefalinger til dig

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populært i Campania

search map