Hotel i Minori på Amalfikysten

Hotel Villa Romana

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Romana ligger i centrum af den lille hyggelige kystby Minori. Stemingen i byen er meget lokal og alle kender alle. Børnene bruger strandpromenaden til legeplads mens byens gamle mænd tager deres daglige spil kort på en af de små barer. Hotel Villa Romana ejes af byens mangeårige borgmester Andrea, og har fået navn efter den romerske villa fra det 1.årh., som ligger lige i nærheden. Der er kun ca. 200 meter til havet, og i sommerperioden går der også rutebåde fra Minori langs kysten til Maiori og Amalfi.

Tagterasse med pool

Hotellet er nydeligt indrettet og har en god restaurant, bar, TV-stue, opholdsstue og elevator. På taget er der en lille terrasse med pool. Garage kan lejes. Alle værelserne har eget bad, telefon, satellitfjernsyn, minibar og aircondition. Du kan se havet fra den fælles solterrasse på taget, men ikke fra værelserne. De fleste værelser vender ud mod en mindre vej med lokal trafik, så en anelse trafikstøj kan forekomme i dagtimerne.

Gratis adgang til stranden

Til hotellet hører også en strand hvortil man har gratis adgang og frit kan benytte omklædningsrummene. Parasol og liggestole betaler man dog for. Hotellet samarbejder med skønhedscentret Centro Naturale Herbarium, som du har mulighed for at benytte, hvis du trænger til lidt selvforkælelse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Campania

search map