Anmeldelser af Hotel Santa Lucia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Lucia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Lucia som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Lucia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel

Charmerende og hyggelige fællesrum .. Meget rent og ordentligt. Personalet er venligt og hjælpsomt.
Vi boede på standard dobbeltværelse, som var helt fint. Badeværelset kunne bruge en opgradering, men fungerede ok. Morgenmad var udmærket, kunne måske have varieret lidt mere, i hvert fald i weekenden.
Vældig hyggelige terrasser, med mulighed for at spise ude.
Vi brugte hotellets turforslag, blandt andet til Pompeji og Capri, det fungerede fint.
Kan absolut anbefale til andre og vil selv bo der igen på et senere tidspunkt.

Amalfikysten som feriedestination

Minori er en virkelig hyggelig lille by for dem, der ønsker det lidt mere autentisk og roligt. Mange små hyggelige restauranter.
Fra hotellet var det blot et par minutter til en fin lille strand, som vi brugte om eftermiddagen efter dagens udflugt.
Kan ikke anbefale egen bil. Vanskelige kørselsforhold og ringe mulighed for parkering. Masse køer.
Ulempen ved ikke at have din egen bil er, at transport mellem byerne kan være ganske dyr, hvis du ikke ønsker at bruge al tiden på at komme frem anbefales båd.

Hotel Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Santa Lucia
Dobbeltværelse med balkon (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Dejligt hotel, god beliggenhed

Har boet på samme hotel for 2 år siden, ville gerne have samme service som tidligere, derfor ønskede vi dette hotel igen.

Anbefaling til kommende gæster

Var på tur gennem en del af Italien, Lejede bil i Napoli kørte til Amalfi/Minori havde nogle overnatninger for senere at kører til Toscana med overnatning 2 forskellige steder b. la. Lukka for senere at kører til Pimonte på vingård. Og slutter opholdet i Italien ved at aflevere bilen i Milano og bruge 2 1/2 dag i Milano før vi flyver hjem.
En tur der varmt kan anbefales.

Hotel Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Santa Lucia
Dobbeltværelse med balkon (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Restaurant

Brugte kun deres morgenmad.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ib og Lis fra Hadsten boede på Hotel Santa Lucia i Minori fra d. 24. til d. 28. juli 2011.

Generelt gik turen fint, alle steder levede op til de lovede faciliteter specielt tilgængelighed og der var ingen skuffelser overhovedet, så det var flot klaret. Tak for det.
Men vi vil gerne fremhæve Minori. En lille hyggelig by med egen strand og strandpromenade uden alt for mange turister. Under udflugter kan fremhæves gåturen op til Ravello, en fantastisk flot tur med masser af panorama udsigtspunkter, men 1215 trin og næsten lige så mange firben ( husk vand).
Pasticceria De Riso og restaurant La Botte som allerede er fremhævet under Minori vil vi også gerne rose for nogle lækre kager og restauranten for god gedigen og billig mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Leif og rejsefællen fra København boede på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 28. september til d. 1. oktober 2010 og på Hotel Santa Lucia i Minori fra d. 1. til d. 5. oktober 2010.

Hej til jer i in-italia, vi er vel ankommet hjem og vil lige fortælle jer om vores tur, først om San Marco og Hotel La Corallina, det er nok de bedste værelser vi nogensinde har opholdt os i "Jammen" det var så flot og stort så det næsten ikke kan beskrives og udsigten fra Altanen!! jammen den var bare så flot, med hele havnen foran dig, solnedgangen var bare ubeskriveligt. Men man skal belave sig på at der ikke er meget at skrive om selve Byen, der er ikke meget liv efter kl. 18.00, så det er nok mere til en daseferie, men der er gode bademuligheder.

Byen Minori er der mere liv, det er en rar by at være i, Hotel Santa Lucia er et nogenlunde Hotel, men Værelserne er meget små og sengene er meget korte, når man ligger udstrakt stikker fødderne et godt stykke uden for og det er ikke fordi vi er kæmper, vi havde lejet en Fiat Pande 1,2. Det var en fin bil, ikke for stor til de smalle veje omkring Castellabate og særlig ved Amalfikysten der er vejene særdeles smalle, man skal nok være noget rutineret, for at klare sig der, Italienerne kører meget tæt op af dig og prøver at presse dig, hvis du kører bare en lille smule forsigtigt.

Men skal jeg opsumere turen, var det en dejlig oplevelse, meget forskelligt fra Toscana som vi været flere gange, men alligel turen værd, så tak In-Italia for som sædvanligt at give os noget for vores penge. Vi ses næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gunilla och man från Skövde i Sverige bodde på Hotel Santa Lucia i Minori från den 29. augusti till den 10. september 2009. Där efter fortsatte turen till Rom och Hotel Ara Pacis.

Hotel Santa Lucia i Minori förtjänar mer än tre stjärnor ur vår synpunkt. Bilderna ni har på nätet gör inte rättvisa åt hotellet som är både trivsamt och vackert inrett. Maten var mycket bra, speciellt kvällsmaten. Det är första gången som jag känt att pastarätter kan vara riktigt läckert. Personalen var också trevlig och det kändes lite som en hemmiljö.
Minori är en liten trevlig ort, inte så mycket affärer. Vi blev fascinerade över att varje kväll vandrade befolkning och turister fram och tillbaka på den lilla strandpromenaden och pratade och diskuterade livligt med varandra. Det gjorde att det blev en mycket levande och gemytlig liten ort. Det är lätt att ta sig mellan de olika orterna med buss även om det tar tid med alla slingriga vägar. Men man får ofta stå på bussarna vilket inte är det lättaste för äldre personer. Likaså är det lätt att transportera sig mellan byarna och öarna via båt. I Minori finns det två riktigt bra caféer, en nere vid strandgatan och en lite längre upp. De har ljuvligt läckra delizio de limone - kupolliknande vita bakelser med vit, mild citronmousse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva med familj från Hjärup i Sverige bodde på Hotel Santa Lucia i Minori från den 28. juni till den 1. juli 2008.

Vi var mycket nöjda med vår vistelse i Minori!Hotellet Santa Lucia var mycket bra; centralt, trevlig personal, rent och fint och ett fantastiskt vackert kakelgolv i rummet! Bra extrasäng också till vår långe 14-åring!Vi köpte till garageplats (blir dyrare att parkera kommunalt per dygn) samt aircondition.Det enda som var lite klent var frukosten. Som nordbo vill man gärna ha lite grövre bröd, yoghurt med full fetthalt och kanske färsk frukt I stället för konserverad - hela Italien är ju fullt med god färsk frukt! Vi åt på en enkel men mycket revlig restaurant vid hamnen: Anares! Mannen som har stället är jättetrevlig! Vi åt god pizza och pasta där. En kväll satt vi där och såg på TV utomhus (fotbolls-EM!). Sonen älskade deras goda milkshakes!Vi hyrde solstolar, parasoll och solade och badade på "California Beach" I Minori som har rabatterade pris via hotellet, det var jättebra. Där åt vi lunch 1 dag också, helt OK.En dag tog vi båt direkt från Minori till Capri, det funkade mycket bra! Vi stack vid 9-tiden på morgonen och var tillbaka I Minori kl. 19.00. Båtresan kostade 15 euro per person enkel resa (även för vår minderårige son), bara så man inte tror att det är tur och retur. Men det var det värt!Capri är fantastiskt!! Missa inte Villa San Michele uppe I Anacapri - så vackert och intressant! En vacker affisch därifrån pryder nu vårt sovrum!Tack också för snabb och bra service med vouchern etc!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Caroline med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Santa Lucia i Minori från den 5. till den 9. maj 2007.

Vi var mycket nöjda med vår resa till Italien. Minori var en fantastisk mysig liten stad, med alla citronträd som växte upp med bergen.
Vi gillade att den var lite mindre och inte så "turistig". Hittade ett favoritcafé som hette Sal De Riso som låg på torget nere vid vattnet. Hotellet var också mycket bra, trevlig och hjälpsam personal. Kommer definitivt att resa tillbaka både till Minori och Amalifkusten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map