Anmeldelser af Relais Blu Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Relais Blu Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Relais Blu Belvedere som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais Blu Belvedere. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt for honeymoon!

Nydeligt, lille boutiqe hotel- perfekt til bryllupsrejese. Helt fantastisk mad- vinkælder med over 1000 forskellige vine. Afslappende infinitypool, dog noget lille til svømning. Mange gode dagsudflugter: Capri, Pompei, Positano, Captain Cook Beach Club, klogt med lejebil, men hotellet arrangerer pickup services. Fantastisk god service! Spektakulær udsigt

Relais Blu Belvedere
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Noget uden for alfarvej, afhængig af bil
 
Selve indkvarteringen på Relais Blu Belvedere
Junior Suite (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Karsten og Josefine fra Schweiz boede på Hotel Europa i Bologna fra d. 30. til d. 31. maj 2011, på Hotel Tritone i Praiano fra d. 31. maj til d. 4. juni 2011 og på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense fra d. 4. til d. 6. juni 2011.

Alt gik m-e-g-e-t fint.

Kontakt til in-italia: Perfekt

Hotel i Bologna: Lige hvad vi havde bruge for. Praktisk beliggenhed og alt fungerede perfekt

Hotel i Praiano: Paa den ene side et hotel, der ligger fantastisk indbygget i klipperne, med "korrekte" värelser og enestaaende balkoner. Paa den anden side var det ligesom om, det er et hotel som har mistet en stjerne... Det er svärt at putte fingeren paa noget bestemt og vi havde et dejligt ophold. De som drev det og arbejdede i recption, barer, parkerede biler osv. var bare ikke 4/5-stjernede folk. F.eks. var der ikke een der sagde "Tak" da vi checkede ud og rejste. Vi (min kone) glemte en skjorte, som de fandt. Men de sagde ogsaa det ville blive for dyrt at sende den til os, saa vi kunne komme og hente den selv (hvilket vi ikke havde mulighed for). Alt i alt, dog, en god oplevelse men ikke helt paa niveau med Relais & Chateau som vi bruger meget i Frankrig. Jeg tror en anden gang, at vi vil söge efter noget inde i selve Praiano, som er en hyggelig lille by.
Vi var ogsaa oppe i Ravello som har fantastiske hoteller men maaske lidt for turistede.

Hotel Relais Belvedere: Okay, den anden side af kysten er jo ikke lige saa betagende som Amalfi-siden men dette hotel er jo närmest paa spidsen. Hotellet er fantastisk. Indretning, udsigt, osv. Mest af alt, og i modsätning til hotellet för, saa vidste de alt om hvordan man imödekommer og behandler gästerne. Bravo.

PS. Jeg fik ogsaa bilen hjem igen til Schweiz uden skrammer, men det er da vist et mirakel paa den kyst :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Leif och Jeanette från Solna i Sverige bodde på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense från den 18. till den 20. juli 2009.

Amalfi & Sorrentohalvön
Vi är precis hemkomna från en semester på Amalfikusten och Sorrentohalvön.
Våra reflektioner och erfarenheter:

Er site
Siten var suveränt upplagd, bokningen och "verkställandet" på plats fungerade utan problem. Vi använder den gärna igen och rekommenderar den till våra vänner

Hotellen
1. Det bästa av allt var vår 3-dagarsvistelse på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense. Personalen var otroligt proffsiga, vänliga, personliga och kort sagt perfekta in i minsta detalj. Maten och drycken var en totalupplevelse! Vi trodde oss förflyttade in i en "Hollywoodfilm" av det bättre slaget. Italiens sommelier nr 1 parad med en kökschef som hämtats från välkända restauranger ute i Europa kan inte bli annat än bra. Villan/hotellet var ett paradis på jorden och fantastiskt skönt att det bara finns 11 rum - det ger ett härligt lugn.
Allt detta till ett högst rimligt pris för det som erbjuds.
2. Hotell Le Therazze i Conca dei Marini där vi bodde 3 nätter uppskattade vi för utsikten, lugnet och stranden nedanför hotellet. Hotell Il Gabbiano i Positano (2 nätter) var OK men mycket lyhört samt att vårt rum var ganska trångt. Vi hade en stor terass som dock delades av sparsamt mellan rummen på samma våningsplan till skillnad från de andra hotellen vi bodde på.

Ravello
Den byn måste besökas. Mycket mysig och med underbara restaranger, gallerier och som kronan på verket: Villa Cimbrone!

Vandring
Vi vandrade med utgång från Nocelle på "Path of the Gods" i närheten av Positano in i bergen bland vingårdar i terassformationer vi knappast trodde fanns. Målet var en liten by, Bomerano, där vi åt lunch. Allt var producerat av ägarfamiljen. Nästa vandring gick från hotell Relais Blu Belvedere ut på spetsen av Sorrentohalvön vilket var en vacker vandring.
Vandring kan rekommenderas och glöm inte ta med ordentligt med vatten om ni vandrar i juli.

Bilder
Bilderna kommer från...
- Hotell Relais Blu Belvedere med terassen där vi åt lunch under olivträd och badade bubbelpool med utsikt över Capri.
- Vandringen på "Path of the Gods" med utsikt mot Positano, vingårdar och korta passager med skugga i bäckraviner

Sammanfattning
Amalfikusten och Sorrentohalvön är en av de platser man inte får missa. Vi kommer att återvända! In-Italia.se underlättade vår vistelse där.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og hustru fra Roskilde boede på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense fra d. 9. til d. 14. maj 2009.

Vi havde en fantastisk dejlig ferie. Solen skinnede alle dage og vi nød til fulde det fantastiske hotel og område. Området er ideelt til gåture, da alle stier udgår fra Termini, der ligger godt 1 km fra hotellet. Man går stort kun på landevejen, når man skal til og fra Termini. Hotellet udleverer et rigtigt godt vandrekort. Tur nummer tre bringer en ned til et rigtigt flot naturområde med et frilandsmuseum. Man kan kun komme til dette område gående. Forvalteren kan overtales til at servere en kaffe, der skal opleves.

Hotellet er fabelagtigt. Når man om morgenen trækker gardinerne fra ligger middelhavet foran dig med Capri til venstre, Ischia foran og Vesuv til højre. Om aftenen kan man nyde solnedgangen fra terrasen ved restauranten. Når man sidder på terrassen, er det næsten som at være på et krydstogtskib.
Hotellets restaurant serverer rigtig god mad, som aspirerer til en Michelin stjerne. Men på en uge kommer man godt og vel rundt om alt på menu kortet. Det kan derfor anbefales også at besøge de andre restauranter i området.

Alt ialt har det været en meget positiv oplevelse, som vi gerne vil gentage i fremtiden. Det er ganske enkelt stedet, som man godt ville have været på bryllupsrejse til. Prøv det.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Plaza Sorrento

Sorrento, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Populært i Campania

search map