Hotel i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu Belvedere

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais Blu Belvedere er et lille paradis, som ligger i Massa Lubrense kommune, ca. 20 min´s kørsel fra Sorrento. Udsigten er ubetalelig, og fra den store terrasse kan man se øerne Capri, Ischia og Procida, lige som man kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Intim atmosfære

Det lille hotel har blot 10 værelser, og det åbnede i sommeren 2006. Det er indrettet i en tidligere privat og meget moderne villa, og ligger i en typisk middelhavshave, som er præget af oliventræer, pinjer, agaver og mange klipper.

Føl dig som var du hjemme

Relais Blu Belvedere ejes og drives af de to søskende Bianca og Antonio, som sammen med deres personale gør deres yderste for, at stedets gæster føler sig hjemme. Man føler sig mere som gæst hos en privat familie, end som gæst på et hotel - og alle omgærdes med den diskretion, som man kan forvente af et hotel i den klasse.

Højt serviceniveau

Serviceniveauet er højt, og man kan få gode råd om spændende og anderledes udflugter. Bl.a. kan der arrangeres tur med privat båd til Capri, og de andre nærliggende øer. Der arrangeres ofte dykkerture, langs den spændende kyst - lige som det er let at få en adressen på små "hemmelige" strande i nærheden.

1-stjernet Michelin restaurant

Hotellet har en hyggelig lille reception, bar, flere opholdsrum, restaurant, swimmingpool og en meget stor tagterrasse. Relais Blu Belvedere er berømt for sin restaurant (åben til frokost og middag), og køkkenchefen har arbejdet på flere af Europas kendteste restauranter. Den tiltrækker derfor ikke blot hotellets gæster, men også et publikum udefra.

Smagfulde værelser

Værelserne er et kapitel helt for sig, og findes i tre kategorier, og størrelsen varierer mellem 40 og 60 m² . Alle har naturligvis havudsigt, men ellers er de indrettet meget personligt og individuelt i maritim stil. Enkelte har en større eller mindre terrasse - men pga. de store panoramavinduer, føler man sig faktisk som en del af naturen - også uden. Alle værelser har naturligvis aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt bad med jacuzzi og brus. Derudover har alle værelser også en personlig computer med en hurtig Internetforbindelse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Villa Mirella

Palinuro

search map