Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Botanico San Lazzaro

Pris fra pr. pers.
Eksempel på værelse Eksempel på familie værelse Nyd haven og duften af citrustræerne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Højt hævet på en bakke, med en pragtfuld udsigt over Maiori-bugten og Middelhavet, ligger dette dejlige boutique hotel, hvor du både kan nyde godt af en romantisk stemning og et touch af luksus. Her er scenen sat til en ferie i skønne omgivelser - og man skulle næsten tro, man var med i et eventyr eller en smuk film, når man kikker ud over landskabet.

Et anderledes hotel med 5 stjerner

Så har vi vist fået sat på plads, at Hotel Botanico ikke hører til blandt de helt almindelige hoteller hvad angår beliggenheden. Det samme kan siges om deres service og gæstfrihed, som er et godt stykke over gennemsnittet, og blandt de værdier, ejerne og personalet sætter højest. Det er lille og intimt, men stadig et 5-stjernet hotel, så det er selvfølgelig ikke det billigste sted at holde ferie - men hvis du har plads til det i budgettet, så tør vi godt love dig, at du ikke kommer til at fortryde et ophold her.

Hotel Botanico San Lazzaro ligger ca. 10 minutters gang fra San Lazzaros centrum, og omkring en halv times kørsel fra Salerno.

Pool, SPA og eksotisk have

Det, du uden tvivl hurtigt vil bemærke, når du kommer til Hotel Botanico, er den fantastiske stilhed, der hersker her. Måske ikke så mærkeligt, da hotellet er beskyttet mod verdens larm og travlhed af en meget stor have, hvor du finder både citrontræer og eksotiske planter. Hele haven består af terrasser i forskellige niveauer, som er forbundet af ramper. Som navnet antyder, er en del af den en botanisk have.

Her kan børn og barnlige sjæle lege skjul, og du kan nyde freden på en liggestol med en god bog. Haven er fuldendt med en flot designet swimmingpool med udsigt over Maiori-bugten. Hvis du ikke er færdig med den bog, du gik i gang med i haven, så er dette stedet at læse videre eller bare nyde livet. Få serveret noget køligt og velsmagende i glasset fra poolbaren, og nyd et par lette snacks til. Herfra kan du gå videre til lounge-baren, hvor du kan drikke en aperitif, før du sætter tænderne i lækre lokale og italienske retter i hotellets restaurant, Donna Clelia.

Hotel Botanico er kendetegnet af, at det venlige personale er dedikeret til at give dig den bedst mulige ferie med maksimal velvære. Velværen er de dog ikke ene om at stå for - noget af den sikres også af faciliteter som wellness-center med afslapningsområde, jacuzzi, brusebade med effekter (lys, farver, lyde, aromaer, varieret vandtryk) og forskellige behandlinger og massager, du kan blive forkælet med ude under åben himmel. På måde behøver du ikke at undvære udsigten imens. Det udendørs fitness-område er prikken over i'et for dig, der ikke har lyst til at sidde stille på en liggestol hele dagen.

Værelser med uforglemmelig udsigt

Med kun 19 værelser kan dette hotel betegnes som et lille, intimt boutique hotel. Ligesom selve hotellet, er værelserne designet i en særlig stil, med fokus på komfort og elegance. Udsigten fra hvert værelses terrasse er præcis ligeså betagende som udsigten fra haven, så her får du ikke svært ved at finde fred og mærke harmonien med naturomgivelserne. Alle værelser har håndmalede terracotta-fliser og hånddekorerede møbler. Du kommer ikke til at mangle noget, da alle værelser har følgende faciliteter: Aircondition, satellit-tv, pengeboks, minibar, Wi-Fi, Ipod-system samt en-suite badeværelse med jacuzzi og brusebad. På terrassen finder du komfortable møbler til udendørs brug.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Miramalfi

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map