Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Aparthotel Santa Tecla

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Foruden alle disse bekvemmeligheder bidrager også den centrale beliggenhed i Maiori til at din ferie bliver ekstra god. Du har kun ca. 100 meter til strandpromenaden og den skønne strand, hvor du kan leje en strandplads. På den udmærkede strandpromenade kan du benytte dig af madbutikker, caféer, tobaksbutikker og byens øvrige tilbud.

Udendørs pool og andre komfortable faciliteter

Til Aparthotel Santa Tecla hører et fint poolområde, hvor du også har solstole og parasol til rådighed. Som gæst kan du dog også tage til Hotel Panorama, som ligger 100 meter væk. Der findes en tagterrasse med pool, hvor du kan slikke sol og nyde udsigten over havet og kysten. Heroppe findes også en cocktailbar, hvor du kan købe forfriskninger og lette snacks i løbet af dagen. Om aftenen mellem kl. 18.00 og kl. 20.00 holdes der happy hour med alt, hvad det indbærer.

Spis hjemme eller på Aparthotel Santa Teclas restaurant

Når du skal spise frokost eller aftensmad har du flere forskellige valgmuligheder. Det er en af de gode ting ved at bo i lejlighed. Enten laver du selv maden i dit eget køkken, hvilket altid er dejligt, da der er så mange fine råvarer at finde i Italien. Eller også går du på Sfusato, hotellets restaurant. Luca Minopoli heder kokken, som sørger for, at du kan nyde lokale, traditionelle retter med smage fra Amalfikysten.

Du kan lade bilen stå

Eftersom du bor centralt i den lille by Maiori er du i gåafstand til byens tilbud. Så du kan lade bilen stå, når du skal ud at spise eller vil til den herlige strand, hvor der også er en strandbar. Du bor tæt på busholdepladsen, og derfra kan du komme med bus rundt til kystens mange charmerende byer uden at behøve at bekymre dig om parkering. Nemt og bekvemt. Vil du vide mere om, hvad der findes i nærheden af dig, når du bor på Aparthotel Santa Tecla, så kontakt receptionen under dit ophold. De hjælper dig hellere end gerne med tips og vejledning.

Godt at vide

Er du allergisk over for gluten, kan du få alternative måltider i restauranten. Meddel det blot i god tid forinden. Du har mulighed for at købe morgenmad på stedet. Wi-Fi har du adgang til både på hotellet, i lejlighederne og på stranden. Strandservice er tilgængeligt ca. mellem d. 15/5 og d. 4/10 (de præcise datoer afhænger af vejrforholdene). I perioden mellem d. 22/7 og d. 1/9 er strandservicen mod ekstra betaling. Den øvrige tid er den inkluderet. Service som morgenmad og restaurant kan tilkøbes. Tagpoolen på hotellet er lille, og det kan være svært at få plads.

Du bor komfortabelt

Lejlighederne er lyse og rummelige, og indretningen er i klassisk "strandstil". Samtlige har ovn og balkon med pooludsigt, to vigtige bekvemmeligheder. Øvrige faciliteter er aircondition, satellit-tv, køleskab, opbevaringsboks og badeværelse.

Lejlighederne på Aparthotel Santa Tecla

Etværelses lejlighed med balkon til 2+1 personer

Stue med tekøkken og 3 sovepladser, heraf 1 sovesofa. Badeværelse med brus eller kar. Plads til 1 ekstra seng.

Toværelses lejlighed med balkon til 2+3 personer

Stue med tekøkken og 2 sovepladser på sovesofa. Soveværelse med 2 sovepladser, badeværelse med brus eller kar, balkon. Plads til 1 ekstra seng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Campania

Villa Scarpariello Relais

Ravello, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Campania

search map