Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens navn stammer fra Reghinna Maiori, i modsætning til den nærliggende landsby Minori (Reghinna Minori). Navnene refererer til store og lille Reghinna, som er de to vandløb, der adskiller de to byer. Byen ligger fint ud til vandet med bjergene i ryggen og med en dejlig strandpromenade. I det lille, hyggelige centrum finder du de fleste bekvemmeligheder, som du kan få brug for under en dejlig ferie, såsom apotek, restauranter, bar/pizzeria og købmand.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nyt møder gammelt

Maiori er både et feriemål og en fiskerby, og det er netop denne kombination, der tiltrækker mange besøgende, især i sommerhalvåret. Ved første øjekast ser det ud som om, byen blev grundlagt i 1950'erne, men forklaringen på mange af Maioris nyere byggerier, skal findes i det kæmpe jordskred i 1955, hvor det meste af byen blev skyllet væk, og derfor er de fleste bygninger konstrueret efter 1955. Heldigvis er nogle af de oprindelige bygninger bevaret, såsom Santa Maria delle Grazie og klostret San Francesco.

Nyd dine omgivelser

Smukke citrontræer og vinstokke - Amalfikysten er verdenskendt for sin skønhed, og de fleste af dem, som endnu ikke har været her, drømmer om det, hvilket er fuldt forståeligt. En dramatisk kyststrækning venter dig og havet står i flot kontrast til bjergene. Som besøgende kan du vælge at slappe af på stranden, besøge nogle af Amalfikystens andre perler, såsom romantiske Positano og charmerende Amalfi eller tage båden til Capri. Kan du lide aktiv ferie, så kan du vandre (der er flere stier, som udspringer fra Maiori), cykle eller begive dig til havs med hyggelige bådture, dykning eller snorkling.

 
 

Populært i Campania

search map