Anmeldelser af Villa Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Villa Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Amalfikysten som feriedestination

Meget og se og muligheder for mange udflugter. Men hvis man bor i en mindre by, f.eks. Conca Dei Marini, er man nødsaget til at have en bil for at kunne handle ind. Bussen fungerer bedre til, hvis man tager på udflugter.

Villa Paradiso
Rent og pænt

Lugtede en smule af skimmelsvamp på bagsiden af værelset, ellers fint hus. Stort problem med myrer!
Gæstfrihed
Beliggenhed

Ikke for folk som ikke kan gå på trapper, der er ingen butikker i gåafstand.
 
Selve indkvarteringen på Villa Paradiso
villa med 8 sovepladser

2 af soveværelserne havde kun små vinduer og lidt skimmel lugt, de andre to soveværelser var helt fine med en suveræn udsigt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Fungerede ikke på øverste etage.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk Lejlighed med en fantastisk beliggenhed.

Vi havde en skøn ferie (maj 2016). Dejlig lejlighed, der manglede ingenting. Dog var der noget koldt inde i lejligheden. Vi var blevet tilbudt at få åbnet for varmen, men vi sagde nej, da vi ikke mente det blev nødvendigt. Vi klarede det med lidt ekstra tæpper om natten.
Vi sad stort set på terrassen hele dagen, når vi var hjemme. Det var en hyggelig lille by.

Villa Paradiso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Paradiso
villa med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Amalfikysten som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Fantastisk familieuge i Villa Paradiso

Villa Paradiso var perfekt til os 8 voksne - meget funktionel og med gode terasser. Og med købmand, restauranter og busser til Amalfi indenfor gå-afstand. De 590 trappetrin til starnden var en god motion hver dag inden morgenmaden. Utrolig venlig og opmærksom betjening ved stranden,, hvor vi endda blev tilbudt at blive sejlet til Amalfi af Francesco. Og pigerne hos det lokale udlejningsbureau, Milena og Rosella var fantastisk opmærksomme og hjælpsomme, og med en skøn humor, som lige passede til vores selskab. alle aftaler, tidspunlter osv. blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig god samarbejdspartner in-italia har i Amalfi? Vi kan kun anbefale Villa Paradiso - og tager gerne dertil igen.
Dorrit og Christian, Holbæk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Eva med sällskap från V:a Frölunda i Sverige bodde på Villa Paradiso i Conca dei Marini från den 9. till den 16. oktober 2010.

Hej Marcus och In-Italia! Resan till Amalfikusten och Conca del Marini var fantastisk. Vädret, maten och inte minst den fantastiska miljön. Fordras dock nästan proffschufförer för att klara bilkörningen, den var tuff! Vi besökte de flesta orterna utefter kusten såsom Amalfi, Positano, Majori, Minori, Ravello etc, alla med sin egen lilla charm. Vi hann också med ett besök i Sorrento, en heldag i Pompeij samt en heldagstur till Capri. Det är ett perfekt utgångsläge för spännande och intressanta utflyktsmål.

Villa Paradiso var ett fantastiskt hus med en utsikt som knappast går att beskriva. Man bör kanske dock påpeka litet tydligare att det är ganska jobbigt att ta sig till och från huset p g a alla trappor. 70 åt ena hållet och 100 åt andra. Villan var stor och rymlig. Det står att den är utrustad för 8 personer, men el.nätet klarade inte ens 6, så det bör man också påpeka tycker jag. Säkringarna gick stup i kvarten. Invånarna i den lilla byn var oerhört trevliga och hjälpsamma och vi rekommenderat varmt de båda restaurangerna som fanns inom gångavstånd från Villa Paradiso. Även den trevliga lilla affären hade ett rikt utbud av italienska delikatesser.

Vi är väldigt nöjda med vår resa och med all hjälp vi fått från In-Italia. Vi återkommer gärna nästa gång det blir aktuellt med en ny Italienresa.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Vibeke og rejsefæller fra Beder boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 9. til d. 16. september 2006.

Conca dei Marini og området var meget spændende.
Opholdet var i bund og grund vidunderligt, og de følgende mikroskopiske småting er blot nævnt for at lette tingene for Jer og de efterfølgende.
Opholdsstederne var super, og de levede helt op til vore forventninger. Specielt Villa Paradiso er helt unik.
Den anden lejlighed er lidt mere ydmyg, men stadig absolut prisværdig. Det ville være rart med et lidt bedre kort - eller bedre forklaring - for at finde stedet. Der er et meget dårligt - næsten ulæseligt - vejskilt i Vettica Minole så man let misser SR ex SS366. Man leder efter mødestedet Hotel Santa Rosa, men det ligner slet ikke et hotel, snarere et godt brugt kloster.
Man kunne godt nævne i husets bog den lille hyggelige strand, der ligger lige neden for Conca dei Marini. Vores meget søde og venlige vejleder viste os hen til en anden strand længere inde mod Amalfi. Det ville også være rart, om man i bogen kunne forklare, hvornår den hydrauliske bom, som deler Conca i to dele er oppe og nede. Når man ved det, kan man køre længere ned mod stranden i sin bil, hvis bentøjet er lidt slidt.
Vi måtte betale kommune-politiet 450 kr. for en mærkat, som gav tilladelse til at parkere inden for de blå streger i en sølle uge. Det er faktisk dyrere end at parkere ved Kastrup Lufthavn i en uge. Jeg betaler gerne prisen- og I havdenævnt, at der var et gebyr at betale - men jeg tror, at det ville være smart, om I meddelte kunderne prisen inden bestilling. Det er ikke en positiv oplevelse at få, når man først er kommet derned. De skal betales kontant. Men politiet var meget venlige og vi grinede meget, og som sagt: alt i alt havde vi et pragtfuldt ophold i Conca dei Marini.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Reidun og venner fra Ålesund i Norge boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 22. juli til d. 5. august 2006.

Jo takk, ferieopphaldet i Conca dei Marini stod virkelig til forventningene. Amalfi-kysten er et stort og vakkert eventyr
som kan anbefalest på det varmeste.
Vi var 8 spente normenn som inntok Villa Paradiso i Conca dei Marini 22.07.06 klare for et 2 ukers opphold.

Huset låg vakkert til i sitronlunden med en fantastisk utsikt, og rikeleg med plass og utstyr til 8 personer.
Det kan nevnes at der er vaskemaskin, det stod nemleg ikke i brosjyren.
Et lite minus var det nok at huset allerede var bebodd når vi kom, av en liten mus som tydlig hygget seg av å leke
gjemsel med oss. Det var også nevnt av andre i gjesteboken.

Våre to naboer, Sara og Lina, var to søte damer. Jeg røsket opp i mine gamle italienske språkkunnskaper og fikk
således god kontakt, ja, faktisk brevveksler vi i dag!

Conca dei Marini er et lite sted, så det tok ikke lang tid før lokalbefolkningen var dus med de 8 normenn, kjøpmannen,
Antonio på restaurangen ets.

Hele Amalfi-kysten er spennende med sin bratte og klippete natur, men jeg vil likevel nevne Ravello og Positano.
Gå ikke glipp av de byene om du skulle velge. Bussforbindelsene er ok, men stol ikke alltid på tidtabellen.
Forklaringen kan nok være de bratte og svingete veiene. 1 euro kostet en 1 times bill.
Båt var mye brukt mellom byene langs hele kysten, noe som er til å anbefale.

Turen til Pompeii og Vesuv blir et minne for livet. likeså Capri. Ta banen opptil Anacapri, len deg tilbake og nyt livet.

Sender en takk til In-Italia, spes. Claus som foreslo dette feriestedet.

Vi hadde et fint opphold, men vil likevel komme
med noen tanker som jeg håper kan komme andre tilgode. Informer bedre om adkomst fra Napoli til Conca dei Marini.
Vi tok toget fra Napoli til Vietri, buss fra Vietri til Amalfi by, taxi til Conca. Vi valgte dette selv, men det kostet både
tid og penger, sammenlignet med returen til Napoli. Minibuss for 8 personer, Villa Paradiso - Flyplassen, kostet oss
180 euro og tok ca. 1 1/2 time. At det er over 650 trappetrinn fra Villa Paradiso til nærmeste strand bør også nevnes.
Derfor ikke anbefalt for barnefamilier. Forbered deres kunder bedre om desse praktiske tingene, det betyr så mye for oss
brukere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Mette og familie fra Hellerup boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Tak vi havde en pragtfuld tur og huset var helt perfekt.

Et godt råd er måske lige at huske folk på myggene dernede, vi simpelthen ædt alle sammen, men forstod også på den lokale restauratør at der vidst var myggemani dernede i år, særligt også grundet det fugtige sommervejr.

Derudover vandt italien som bekendt verdensmesterskabet i fodbold, mens vi var der og det gjorde jo rejsen endnu mere fantastisk, de blev så glade over at vi heppede på italien! Vi oplevede finalen på den lokale restaurant, der i anledningen havde opsat storskærm - det var en fantastisk oplevelse.

Et par huskeråd til de næste:

Folk i italien kører som død og helvede, vær forsigtige, vejen i bjergene består af sving på sving og italienerne kører ikke langsommere af den grund.

Husk evt. brækposer til mindre børn (vores dreng på 4 kastede op hver gang vi skulle køre bjergturen fra conca til motorvejen ca. 45 min.) Bare hav' en brækpose klar, og herefter kast den i de mange opstillede skraldespande på bjergvejen - så er den klaret!

Husk badesandaler - de fleste strande er stenstrande

Vær opmærksom på at der er 20 min gåen NED af trapper og op IGEN for at komme til stranden! Men vi fandt den skønneste beton strand som kører gæster ned og op det meste af vejen - lige ved hotel belvedere (lido di capo) - der var gode bademuligheder for små og store børn - vippe til udspring, dejlig restaurant osv.

Ved udflugttur til pompei - fortvivl ikke - skiltningen er HÅBLØS, vi mødte 3 andre familer, der have kørt rundt i en time i Pompei by - uden at finde udgravningerne. Kør til katedralen og derfra er skiltningen ok. Husk børn kommer ind gratis og det er en FANTASTISK oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Amalfi 51

Conca dei Marini, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Anbefalinger til dig

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Amalfi 51

Conca dei Marini, Campania

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Populært i Campania

search map