Feriebolig i Conca dei Marini på Amalfikysten

Balcone Marechiaro

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Plantegning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Balcone Marechiaro ligger i Conca dei Marini, hvor du finder den nærmeste restaurant lige ved byens strand. De ligger begge ca. 1 km fra huset. Parkering sker tæt på huset, hvis du ankommer i bilen. Ankomme du i bus, er det værd at vide, at den stopper ca. 15 m fra selve lejligheden.

Lokale transportforhold

Amalfikysten opleves bedst på gåben og vi anbefaler at du lader bilen stå, når du bevæger dig i Conca dei Marini by. Har du bilen med, kan du vælge at starte den, når du vil hen til Amalfi eller længere derfra men du kan også benytte dig af bussen, så du undgå parkeringskaos (og udgift) - i sidste ende kommer enhver bilist til at køre i bussernes tempo.

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon med havudsigt):
- Lejligheden er på 90 m² fordelt på to plan og består af opholdsstue med køkkenhjørne med ovn og fjernsyn samt udgang til balkon på 5 m² med et bord til to personer, soveværelse med dobbeltseng og vindue med udsigt over Amalfi, soveværelse med to enkeltsenge og vindue med udsigt over Amalfi, og et badeværelse med toilet og bruser samt vaskerum med vaskemaskine. På den nederste etage finder man desuden et enkeltværelse og et badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har aircondition og computer med internetadgang.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Amalfi 51

Conca dei Marini, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Villa Mirella

Palinuro

search map