Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Conca dei Marini er en hyggelig lille landsby som ligger knap 3 km fra Amalfi by. Conca dei Marini spreder sig fra havet op i højderne og er et meget smukt stykke af Amalfikysten.

Stranden

Stranden er en blanding af sand, klipper og småsten, men havet er meget indbydende, og stranden er sjældent overfyldt.

Daglige indkøb

Der er generelt set god afstand mellem husene, som ofte er omgivet af de allestedsnærværende citrontræer i den lille landsby. Her er ikke det store udvalg af forretninger, men til de daglige indkøb findes her dog en købmand og en slagter. Desuden findes her et par restauranter og en bar.

Parkeringsafgift

NB. Fra midt juni til slutningen af september skal du betale for parkering i byen. Du kan købe ugebillet på rådhuset, men vær opmærksom på at priserne ikke er lave. Regn med omkring +/- 20 euro om dagen.

Offentlig transport

Det er også muligt at komme hertil med offentlig transport, idet bussen mellem Sorrento og Amalfi by holder her. Hvis I ønsker at besøge byerne øst for Amalfi, skal I skifte bus i Amalfi by.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Campania

search map