Feriebolig i Atrani i Campania

Terrazza Masaniello

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Central beliggenhed

Terrazza Masaniello ligger i Atrani centrum, ca. 40 trappetrin fra byens hovedtorv. På husets tag ligger den store terrasse med udsigt over både selve torvet, stranden og hovedvejen. Trods nærheden til vejen er soveværelserne ikke generet af trafikstøjen.

Lokalmiljø og transport

Nede på torvet finder du spisesteder og caféer. Indkøbsmuligheder savnes heller ikke, de findes i kort gåafstand. Selve Amalfi ligger ca. 1 km herfra og kan nås på ca. 15 minutters gang. Offentlig parkering ligger ca. 500 meter fra huset.... men vi fraråder brug af bil her. Der er gode forbindelser med bus mod Amalfi og Salerno 100 m fra lejligheden. Får man lyst til at køre lidt selv i området så kan det bedst betale sig at leje en bil for en eller to dage end at betale for dyre parkeringspladser under hele opholdet.

Lejligheden på Terrazza Masaniello

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er velmøbleret og udstyret med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Den er ca. 80 m² udover den store terrasse på lige så mange kvadratmeter. Lejligheden består af spisekøkken (med ovn, fryser, 4 gasblus og elkedel), rummelig opholdsstue med fjernsyn og en soveplads i en spinkel sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt udsigt over Atrani torv og havet fra siden, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. På tagterrassen er der bord, stole og parasol.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Populært i Campania

search map