Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Luna Convento

Pris fra pr. pers.
Luna Convento ligger på pynten yderst til højre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Så bliver det ikke mere historisk, herskabeligt og romantisk end på Hotel Luna Convento. Ud over stemningen og den gode fortælling så er det værd at rejse langt efter poolen med den panoramiske beliggenhed og placeringen på den yderste pynt i Amalfi by. Du kan selv blive en del af den gode fortælling.

Gæstfrihed som kultur

Listen over prominente gæster er lang, og gæstebogen rummer bl.a. følgende autografer: Wagner, Henrik Ibsen, Ingrid Bergman, Bismarck, Mussolini samt konger og dronninger fra både Sverige og Holland. Maleren P.S.Krøyer har også opholdt sig på stedet, og på Den Hirschprungske Samling, kan man se flere af hans malerier netop fra opholdet i Amalfi, som han bl.a. besøgte på bryllupsrejsen med Marie i 1892.

Fornem historien

Da stedet blev indrettet til hotel, lagde man stor vægt på at bevare bygningen, som den var, og man kan fornemme historiens vingesus i de hyggelige små gange - og fornemmelsen af at bo i et tidligere kloster er absolut til stede. Denne respekt for bygningens tidligere funktion indbefatter bl.a. også, at hotellet har egen kirke, og man har bevaret så mange af de oprindelige detaljer, som det har været muligt, bl.a. den gamle klostergård, der nu fungerer som have.

Nyd udsigt og pool på klipperne

Hotellet ligger på kystvejens yderste pynt i Amalfi, og er bygget ind i klippevæggen. Med til komplekset hører også et gammelt forsvarstårn på den modsatte side af vejen ud mod havet. Det er bl.a. her man finder èn af hotellets suiter, lige som der er bar og restaurant - og det er også her på klipperne at man har opført den dejlige swimmingpool, hvorfra man har udsigt mod den hyggelige naboby Atrani.

Et hotel med mange faciliteter

Hotel Luna Convento har en lille reception, som er indrettet i de gamle klostergange. Der er elevator, bar, opholdsstue, restaurant med udsigt over Amalfi, konferencemuligheder - og som nævnt kirke. Der hører garage til hotellet, som skal forudbestilles. Man kan parkere gratis på kystvejen, men det er ikke en mulighed man skal satse på, da der altid er stor kamp om pladserne.

Hyggelige værelser med udsigt mod havet

De fleste værelser er indrettet i de tidligere klosterceller, og alle har udsigt mod havet. I standardværelserne kan man ikke forvente balkon, mens de øvrige værelsestyper næsten alle har en mindre balkon eller en lille terrasse. Alle vender som sagt mod havet, og dermed også mod kystvejen, og derfor må man påregne en vis trafikstøj. De ialt 43 værelser er pænt men enkelt indrettet, og har telefon, satellit TV, minibar, aircondition samt bad med brus eller badekar. Der er mulighed for opbevaring af værdier i receptionen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Relais Blu Belvedere

Massa Lubrense, Campania

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map