Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Lidomare

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lidomare har en lille hyggelig reception, samt flere pænt indrettede opholdsrum med vægt på antikke møbler. Familien som ejer stedet, gør meget for at gæsterne skal føle sig hjemme og velkomne.

Ikke for gangbesværede

Fra domkirkepladsen er der ca. 30 trin op til pladsen, som hedder Lago Duchi Piccolomini, så hotellet er desværre ikke velegnet for gangbesværede.

Ankomst i bil

Kommer man i bil, er det muligt at parkere i et nærliggende parkeringshus mod betaling. Dette arrangeres forud for ankomsten, da området ved hotellet er ZTL - miljøzone.

18 værelser

Der er ialt 18 værelser som er fordelt på 2 etager, og de fleste er forholdsvis rummelige. Alle har telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med bruser og toilet, samt mulighed for aircondition i de varmeste måneder.

Dobbeltværelser standard:
- Disse værelser vender mod gården - så der er fred og ro, bortset fra de lyde der naturligt følger med at bo i centrum af Amalfi. Nogle af værelserne har balkon - det afhænger af hvilken etage de befinder sig på, men balkon kan ikke garanteres.
Dobbeltværelser med balkon og udsigt:
- Disse værelser vender mod havet og har en mindre balkon (dog er der et enkelt værelse som blot har fransk altan). Man skal være opmærksom på, at kystvejen løber lige nedenfor hotellet, og det kan derfor ikke undgås, at man kan høre trafikken i disse værelser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Fontana

Amalfi, Campania

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Hotel Floridiana

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Hotel Santa Lucia

Minori, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populært i Campania

search map