Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Fontana

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den ene side af bygningen vender direkte mod domkirkepladsen, mens den anden vender mod havnen og havet. En del af værelserne vender dog ud til hovedgaden, hvorfra man har en skrå udsigt både mod domkirkepladsen og mod havnen. Den super centrale beliggenhed betyder også, at man må forvente støj både fra kirkepladsen, samt fra trafikken på havnepladsen.

Hotellet har...

Hotellet har en lille reception og morgenmadsrestaurant på 1. sal. De har også en café; Il Dodge på selve domkirkepladsen, som forbinder hotellet med en elevator, således at gæsterne ikke skal forcere trapperne til 1. sal med deres bagage, i hvert fald så længe baren er åben.

21 værelser med lille balkon

Der er ialt 21 værelser, som alle er pænt men enkelt indrettet. Der er telefon, satellit TV, minibar og aircondition samt bad med brus og hårtørrer. Alle dobbeltværelser har en lille balkon. Det er muligt at deponere værdier i receptionen.

Parkering? Spørg på hotellet

Hotellet kan også være behjælpelig med parkeringsmulighed mod betaling. Dog gør vi opmærksom på, at de offentlige busser holder blot få meter fra hotellet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Lidomare

Amalfi, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map