Hotel i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Aurora

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Aurora ligger i Amalfi, i et roligt område, lige ud til vandet og lystbådehavnen. Fra hotellet er der ca. 600 meter til domkirken og det flotte torv, hvor turister og de lokale samles. Nærmeste restaurant ligger knap 50 meter herfra.

Sandstrand inden for gåafstand

Lige ved hotellet er der en lille stenstrand til rådighed for gæsterne, hvis man lejer parasoller og liggestole. 400 m fra hotellet finder man en offentlig strand. På kort tid kan du svømme fra stranden til den romantiske Sant'Andrea grotte. Hotellets terrasse med dens bougainvilla er en fornøjelse for øjet og for sjælen. Her kan du tilbringe tiden med et godt glas vin eller en bog under solen eller i skyggen af træerne.

Nyttige faciliteter

På hotellet findes 24 timers-reception, morgenmadsrestaurant og - mod betaling - garage. Ankommer du her i bil anbefaler vi at du reserverer garageplads, da de offentlige parkeringspladser i byen koster omkring 3 euro i timen!

Vælg dit eget værelse efter behov

Hotellets 29 værelser er fordelt på 4 etager. Der findes standardværelser med og uden havudsigt og superiorværelser med havudsigt samt balkon eller terrasse. Superiorværelserne ligger alle på 3. eller 4. etage, hvor udsigten er bedst. Alle værelser råder over satellitfjernsyn, værdiboks, telefon, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne med havudsigt råder endvidere over aircondition. Det er kun muligt at være op til 3 personer på værelserne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Fontana

Amalfi, Campania

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Albergo Zi' ntonio

Scala, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Villa Mirella

Palinuro

search map