Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Und dig selv udsigten

Byen er smukt kuperet og kendetegnet ved de mange huse, der er bygget op ad klipperne, imellem disse kan man gå af små stier og trapper, der går op og ned ad skråningerne i alle retninger. Vi anbefaler at man besøger Sant'Andrea Domkirken og Mulino Rovinato, det mest maleriske udsigtssted i Amalfi.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Unikt landskab

Amalfikysten er adskilt fra Sorrento-kysten af Punta della Campanella. Høje klipper som falder lodret ned i havet pyntet med små og hyggelige byer, der spejler sig i det skønneste blå vand nedenunder. Langs hele kysten ligger elegante villaer og betagende haver. Et område, hvor både afslapning og aftenliv forenes, hvor den frodige middelhavsvegetation og citronplantager afløser hinanden afsluttende med stejle klipper ud mod havet. Den største by i området er Sorrento.

Tilbage over Punta della Campanella (navnet stammer fra de gamle sørepublikker) er vi igen på Amalfikysten. De stejle klipper er blevet taget i besiddelse af de lokale med trapper, småveje, haver og terrasser. Et unikt landskab, hvor havet og bjergene, landbruget og turismen, de lækre råvarer fra landet og de smagfulde fisk og skaldyr krydser hinanden hele tiden. Her har flere civilisationer (bl.a. grækerne, romerne, araberne, normannerne) sat deres spor.

Europas smukkeste kyststrækning

En tur langs Amalfikystens snoede veje er en helt unik oplevelse, da man er omgivet af skønhed uanset hvor man kigger hen. Nogle vil endda mene, at det er Europas smukkeste kyststrækning.

 
 

Populært i Campania

search map