Agriturismo i Zagarise i Calabrien

Agriturismo Castellaci

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Castellaci ligger i skønne omgivelser i Presila-bjergene med en dejlig udsigt over dalen og Det Ioniske Hav. Gården ligger helt for sig selv ca. 7 km fra Squillace-bugten og ca. 15 km fra selve Zagarise by. Nærmeste by er Sellia Marina (8 km) og her finder du indkøbsmuligheder, spisesteder, hæveautomat og apotek.

Produktion på gården

Ejerfamilien har holdt til her siden 1400-tallet. Den sidste ejer har dog giftet sig med Mary fra Irland, så der tales engelsk her på stedet. Ud over familien, Mary og hendes datter Sara samt deres mange og velopdragne hunde, bor der nogle af de bønder, der arbejder på gårdens jord, hvor der produceres olivenolie af flere oliventyper, frugt og grøntsager samt fjerkræ.

Smag på årstiderne

Hvis du kan lide at spadsere i naturen, har du mange kilometer til rådighed på gårdens ejendom langs den lille bæk, der løber ned til søen ved den gamle mølle eller i frugtplantagerne blandt appelsintræer og oliventræer. Gården er fuld af aktiviteter hele året, og du kan forvente at se og smage, hvad årstiden byder på.

Flot udsigt fra poolområdet

Ved gården er der parkeringsplads, fælles grill-område samt en flot pool (14 x 7 m) med børnepool og vandmassage. Rundt om poolen er der en flot solterrasse på 350 m² med parasoller og liggestole, hvorfra der er en virkelig flot udsigt over olivenplantagerne og havet i horisonten.

Charme eller praktiskt

Boligerne ligger enten i den historiske del (8 stk), som har mest sjæl, eller i en nybygget bygning ved hovedhuset (4 stk). Boligerne i den nyere bygning er især velegnede til familier med børn, da de er mere praktisk indrettede, men dog mangler lidt charme. Alle lejlighederne på stedet har mulighed for aircondition mod et tillæg.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Castellaci

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano, Calabrien

Casa Lampedusa

Capo Vaticano, Calabrien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Le Case di Berto

Capo Vaticano, Calabrien

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabrien

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano, Calabrien

Populært i Calabrien

Le Case di Berto

Capo Vaticano

Il Convento

Tropea

search map