Feriebolig i Tropea i Calabrien

Il Convento

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Convento ligger i Tropeas historiske centrum i rolige og vidunderlige omgivelser. Her udlejes to stemningsfulde og velindrettede lejligheder til rejsende og turister. Bygningen, hvis fundamenter stammer helt tilbage fra romernes tid, ligger lige over for den smukke halvø med Santa Maria dell'Isola-kirken.

Lidt historie

Bygningens historie er fascinerende og afspejles i de arkitektoniske linjer. Her har soldaterne fra de kristne korstog sovet på vejen tilbage fra Jerusalem. I 1600-tallet blev stedet gjort til kloster for klarisserne. Da Frankrig havde magten over denne del af Italien, blev stedet indrettet som kaserne til Murats tropper. Under Anden Verdenskrig blev det udnyttet til samme formål men med nye flag.

Stemningsfulde omgivelser

I 1987 begyndte istandsættelsen af hele klostret takket være en gruppe venner, som fandt inspiration til at redde bygningen fra tidens ødelæggelser. Da arbejdet var færdigt, blev to af boligerne indrettet til besøgende, der ønsker sig harmoniske og stemningsfulde omgivelser. Fra boligernes vinduer har man den flotteste udsigt over den berømte halvø lige over for byen og i horisonten kan man se Stromboli-vulkanen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Serena & Sirenetta

Capo Vaticano, Calabrien

Oliveto a Mare

Ascea Marina, Campania

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residenza Il Duomo B&B

Tropea, Calabrien

Le Case di Berto

Capo Vaticano, Calabrien

Hotel Talao

Scalea, Calabrien

Populært i Calabrien

search map