Anmeldelser af Le Case di Berto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Case di Berto

Læs personlige anmeldelser af Le Case di Berto som ligger i Calabrien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case di Berto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Le Case di Berto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Case di Berto
Hus Antonia med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Sommerhus i saftige, grønne omgivelser.

Le Case di Berto var en skøn og sval oplevelse midt i det varme, calabresiske forår. Dejlig oplevelse at have sit eget lille sommerhus, der var smagfuldt indrettet og med et særdeles veludstyret køkken. Vi havde glæden af at bo i 'køkkenhaven', så fra terrassen kunne vi nyde udsigten udover romansk salat, løg og oliven, der bare voksede og voksede.

Anbefaling til kommende gæster

Vores hus havde egen nedgang til en skøn, lille strand, der lå ganske uforstyrret og omgivet af dramatiske klipper.

Le Case di Berto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Case di Berto
Hus Portico med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sture och fru från Göteborg i Sverige bodde på Le Case di Berto i Capo Vaticano från den 6. till den 13. oktober 2007.

Vi trivdes utomordentligt bra i huset vi hyrde. Det var vackert och speciellt. Eftersom vi var där i slutet av säsongen var det dock väldigt ödsligt i ¨byn¨. Lokalbefolkningen verkade ganska trött på turister men Entrias personal var jättetrevliga och hjälpsamma.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael Bjerre og hans rejsefælle fra Holstebro boede på Le Case di Berto i Capo Vaticano fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi havde en en helt fantastisk tur til Capo Vaticano. Night i Le Case di Berto levede til fulde op til vores høje forventninger og vi snakker allerede nu om at booke en uge i juli igen næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Charles med familj från Stockholm i Sverige bodde på Le Case di Berto i Capo Vaticano från den 21. till den 28. juli 2007.

Hej först vill jag ge er beröm för er hemsida, mycket bra. Har rekommenderat för mina vänner.

Området Tropea och huset vi hyrde var mangifikt, speciellt huset, personalen på plats var mycket trevlig och hjälpsam.

På en 10 gradig skala får ni 9.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mats og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Le Case di Berto i Capo Vaticano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vårt ukelange opphold i Capo Vaticano var et eventyr, men dessverre var det ikke fritt for enkelte ubehageligheter. Selve Capo Vaticano er en turistfelle, men hyggelige byer som Tropea ligger ikke langt unna og strendene og omgivelsene er fantastiske. Vi bodde i Le Case di Berto og det var en svært blandet opplevelse. Den lille hytta over to plan har sin sjarme, lite er forandret siden Hemingway bodde her. Men den er mørk, med sementgulv, uten dørhåndtak på ytterdøra, med en svært dårlig utstyrt kjøkkenkrok og et bad som ikke akkurat er toppmoderne. Utenfor hytta er det derimot det rene paradis. Et helt utrolig terasseområde med sitteplass til to fotballag, helt avsondret fra andre feriegjester og en utsikt som ikke kan beskrives med ord. Du ser rett over til Sicilia og den vulkanske øya Stromboli og kveldene på plattingen vil vi huske resten av våre liv. Men aircondition-anlegget røk og vi ble helt oppspist av mygg eller knott, hvilket la en solid demper på ferien. Dessuten, og kanskje viktigst, er det meget krevende å ta seg til stranden, som er en av de absolutt flotteste vi har vært på. Det er hundrevis av trappetrinn ned til stranden, når du først finner trappa da, som ligger bortgjemt ca. 100 meter fra hytta. For spreke folk er det ingen problemer, men for barnefamilier, bevegelseshemmede eller eldre er det absolutt ikke noe sted å anbefale. Er du derimot ute etter noe helt spesielt og ikke har krav til komfort, vil du glede deg over verdens flotteste utsikt fra soveromsvinduet (skjønt å kalle det et "vindu" er å trekke det hele litt langt...)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Casa Lampedusa

Capo Vaticano, Calabrien

Agriturismo Castellaci

Zagarise, Calabrien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Calabrien

search map