Biludlejning i Italien

 

Henter indhold

Sammenlign priser på billeje i Italien

Klik her og sammenligne priser og ledige lejebiler i søgemaskinen fra alle biludlejningsselskaber.

 

Det kan være yderst praktisk at have en lejebil under dit ophold i Italien, hvis du da ikke lige er på storbyferie eller fx i Rom eller Venedig. I ovenstående søgemaskine kan du sammenligne priser og ledige lejebiler i Italien fra mere end 500 forskellige biludlejningsselskaber. Du finder biludlejning i samtlige lufthavne i Italien og i de større byer. Bemærk; at du ikke lejer en bil igennem In-Italia eller Billejeinfo men derimod igennem CarTrawler som er en af verdens største formidlere af billig billeje. Vi anbefaler altid at du læser lejebetingelser godt igennem, uanset om du lejer bil igennem CarTrawler eller en ande formidler af billig billeje. Husk også at sikre dig hvilke ydelser der indgår i lejen, f.x. gratis afbestilling, brændsstofpolitik, fri kilometer osv.

Information om CarTrawler Biludlejning

CarTrawler er et af de førende selskaber i verden, når det gælder formidling at billig biludlejning, også i Italien. CarTrawler samarbejder med mere end 500 forskellige biludlejningsselskaber. Når du bestiller en bil igennem CarTrawler, er det vigtigt, at du altid læser de aktuelle betingelser, nøjagtig som hvis du lejer bil andre steder. Bemærk at In-Italia ikke kan være behjælpelig med spørgsmål, der vedrører biludlejning, men at vi henviser til CarTrawlers kundeservice.

Information om Cartrawler samt kontaktinformationer finder du her

Gode råd om billeje

Vi kan ikke sige det ofte nok, tænk dig godt om når du lejer bil i udlandet! Sørg for at leje med fuld tank både ved afhentning og aflevering, sørg for at tegne de nødvendige forsikringer hjemmefra og tjek din rejseforsikring, der ofte dækker ved billeje. Lad være med at vælge de billigste biler fra ukendte selskaber - der er en grund til, at de er billigere end udlejningsselskaber, som du kender f.eks. Hertz, Avis, SIXT, EuropCar, Maggiore for blot at nævne nogle.

Vil du have flere gode råd om leje af bil i Italien så læs mere hos DR eller i ofte stillede spørgsmål om billeje hos Billeje.info

 

Maggiore Rent a car ItalyMaggiore Rent

Maggiore Rent a car Italy er Italiens største biludlejningsbureau og har kontor i alle lufthavne samt på større togstationer og havne. Hos In-Italia lejer vi normalt selv biler igennem Maggiore, når vi rejser til Italien, da de yder en god service og kender de lokale forhold i Italien. Du finder naturligvis også lejebiler fra Maggiore i søgemaskinen fra CarTrawler.

Kør selv ferie til Italien

Har du i stedet lyst til at opleve Italien i din egen bil, så læs vores artikel med gode råd til kør selv ferie her.

 
 

Populært i Toscana

search map