Anmeldelser af Residence Messapia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Messapia

Læs personlige anmeldelser af Residence Messapia som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Messapia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Messapia

Santa Maria di Leuca som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn

Bedømmelse af Residence Messapia

Santa Maria di Leuca som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørgen og hans familie fra Espergærde boede på Residence Messapia i Santa Maria di Leuca fra d. 7. til d. 14. juli 2007. De har været på rundrejse i Campania, Basilicata, Apulien og Lazio.

Vi var glade for langt de fleste steder.

Især l'Orto di Lucania nær Montescaglioso var en fantastisk oplevelse; både mht. indkvartering, modtagelse, mad - ja det hele. Og Montescaglioso var pittoresk og havde turens absolut smukkeste udsigt -fra den gamle byport (tror vi nok det var) kunne man kigge ud over hele dalen - det var forrygende!

Matera var ligeledes meget spændende (men hårrejsende svær at finde rundt i). Hotellet var virkelig lækkert - og meget anderledes. Smukt og rustikt og også her var der en udsigt ud over byens tage, der sagde spar 2 - klart anbefalelsesværdigt (men vi fandt det først, da vi parkerede bilen og gik - de små snorklede gader og ensrettede stræder var en udfordring at finde rundt i).

Villa Rizzo, var ligeledes meget smukt (men der kunne I måske være nye rejsende behjælpelige med en lidt mere specifik rutebeskrivelse. Og advarsel, for skiltningen var temmelig anarkistisk i det område...) - vi brugte megen frustrerende tid på at finde frem.

Santa Maria di Leuca var et rigtigt italiensk badehotel ... og det var godt (nok), men de var lidt tunge at danse med, hvis kommunikationen ikke kunne foregå på italiensk. Vi blev bedt om at lave et inventartjek af potter og pander og gud ved hvad (en liste så lang...på italiensk) Vi gav op og det accepterede de heldigvis, for selv med hjælp fra 3 parlører, lykkedes det os kun at finde ud af hvad 1/10-del betød. Det er vigtigt at I fortsat fortæller at det er meget "italiensk" med en lind strøm af underholdning mv. - ikke et sted man vegeterer.

San Felice Circeo og hotellet Maga Circe var lidt af en skuffelse. Maden var forrygende og det samme var udsigten, som vi desværre måtte helt ud for at nyde - vores store panoramavindue var nemlig punkteret og derfor uklart. Vi lå helt nede i mørk kælderplan (indelukkede værelser som vist ikke havde været brugt længe?) og fik glæden af de ovenliggende gæsters skrald - det røg simpelthen ud over altanen og ned til os. Vores piger var lidt ærgerlige over at poolen allerede lukkede kl. 18.00. Selve hotellet og den rating det har, synes vi var for gavmild (for dyrt) - især sammenlignet med de øvrige steders langt højere standard - der var en fornemmelse af lettere forfald (symbolsk nok var en stor del af gæsterne meget gamle "adelsfrøkener" som har haft deres bedste tid).

Men når det er sagt, så ligger hotellet smukt og der er ingenting at udsætte på venligheden - heller ikke der. Dog passer den tidsangivelse til Rom vi fik slet ikke - det tog ikke små 50 minutter (jo måske hvis man er indfødt italiener og kører i en Ferrari uden bremser -) i stedet tog det 1 time og 50 minutter med 120 i timen.

Hvis vi skal anbefale et sted må det blive L'Orto di Lucania - der vil vi gerne til igen; ligesom Matera også er et besøg værd igen.

Vi vil til gengæld gerne takke jer for jeres utroligt gode service - hele vejen igennem! Det var dejligt at vi kunne ringe til jer og få hjælp til refundering af vores forudbestilte strandstole og parasol (da vi var på Messapia; Santa Maria di Leuca.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Hotel D'Amato

Peschici, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Populært i Apulien

Terrazza sul Mare

Polignano a Mare

search map