Feriebolig i Santa Maria di Leuca i Apulien

Residence Messapia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Flot feriecenter med panoramisk beliggenhed, som byder på rummelige lejligheder med terrasse eller have, pool med børnepool og restaurant på stedet. Residence Messapia ligger ca. 1 km fra den hyggelige Santa Maria di Leuca, hvor du finder indkøbsmuligheder, caféer og flere spisesteder.

Flot feriecenter

Residence Messapia er et flot nybygget feriecenter, der benytter spændende arkitektoniske elementer, både hvad angår den flotte hovedbygning af middeladerlige inspiration med restaurant og reception, og selve lejlighederne.

Gode faciliteter

Stedets pool med separat børnepool ligger ved hovedbygningen og restauranten. Desuden findes her parkeringsplads, møntvask, bar, mødelokaler, roof-garden og udendørs teater, hvor der arrangeres aftenunderholdning i højsæsonen.

Rummelige og flot møblerede lejligheder

På Residence Messapia findes 54 toværelseslejligheder og 16 treværelseslejligheder samt en række etværelseslejligheder og hotelværelser. Lejlighederne er alle flot møblerede, rummelige og råder over aircondition, satellitfjernsyn, værdiboks og udendørsområde med havemøbler. Komplekset ligger ligger op ad en bakke med en flot udsigt over Santa Maria di Leuca og ved en stille vej, så man forstyrres ikke af larmende trafik.

Lejlighederne på Residence Messapia

Toværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og er ca. 40 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og dobbelt sovesofa, soveværelse med fransk seng (1½ soveplads), badeværelse med toilet og bruser og bakon eller lille terrasse.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 55 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og dobbelt sovesofa samt eventuelt ekstra seng (mod betaling af tillæg), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udendørs stor terrasse eller have med havemøbler. Bemærk at terrassen / haven deles med nabolejligheden eller -hotelværelset.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Camin Hotel Colmegna

Colmegna, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Populært i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Trullidea

Alberobello

search map