Feriebolig i Santa Maria di Leuca i Apulien

Residence Messapia

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Flot feriecenter med panoramisk beliggenhed, som byder på rummelige lejligheder med terrasse eller have, pool med børnepool og restaurant på stedet. Residence Messapia ligger ca. 1 km fra den hyggelige Santa Maria di Leuca, hvor du finder indkøbsmuligheder, caféer og flere spisesteder.

Flot feriecenter

Residence Messapia er et flot nybygget feriecenter, der benytter spændende arkitektoniske elementer, både hvad angår den flotte hovedbygning af middeladerlige inspiration med restaurant og reception, og selve lejlighederne.

Gode faciliteter

Stedets pool med separat børnepool ligger ved hovedbygningen og restauranten. Desuden findes her parkeringsplads, møntvask, bar, mødelokaler, roof-garden og udendørs teater, hvor der arrangeres aftenunderholdning i højsæsonen.

Rummelige og flot møblerede lejligheder

På Residence Messapia findes 54 toværelseslejligheder og 16 treværelseslejligheder samt en række etværelseslejligheder og hotelværelser. Lejlighederne er alle flot møblerede, rummelige og råder over aircondition, satellitfjernsyn, værdiboks og udendørsområde med havemøbler. Komplekset ligger ligger op ad en bakke med en flot udsigt over Santa Maria di Leuca og ved en stille vej, så man forstyrres ikke af larmende trafik.

Lejlighederne på Residence Messapia

Toværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og er ca. 40 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og dobbelt sovesofa, soveværelse med fransk seng (1½ soveplads), badeværelse med toilet og bruser og bakon eller lille terrasse.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 55 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og dobbelt sovesofa samt eventuelt ekstra seng (mod betaling af tillæg), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udendørs stor terrasse eller have med havemøbler. Bemærk at terrassen / haven deles med nabolejligheden eller -hotelværelset.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 75 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og sovesofa med to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og privat stor terrasse eller have med havemøbler.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Carenza

Monopoli, Apulien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence Salento

San Cataldo, Apulien

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Hotel D'Amato

Peschici

search map