Feriebolig i San Michele Salentino i Apulien

La Corte dei Trulli

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Drømmer du om at bo mellem oliven- og frugttræer i en grøn have og bruge din ferie på at få den landlige stemning ind under huden? Så tag til La Corte dei Trulli, hvor du endda er velkommen til at dykke helt ned i stemningen og plukke træernes frugter, finde dine grøntsager i køkkenhaven og ellers bare nyde de fire hektar jord, der er til alles rådighed.

Indånd den friske luft

Du finder La Corte dei Trulli blot 5km fra den hyggelige landsby San Michele Salentino, der er en typisk landsby, hvor du kan møde et autentisk hverdagsliv. I dette hjørne af Apulien hersker der frodighed, og du kan således plukke dine frugter direkte fra træerne og dine grøntsager fra jorden, eller du kan hvile dig i skyggen af et århundrede gammelt oliventræ, mens eftermiddagen går på hæld. Folket har en forkærlighed for at grille udenfor, og duftene spreder sig fra have til have, og hvis det ikke skærper ens appetit, hvad gør så?

Du befinder dig i trekanten mellem Lecce, Taranto og Monopoli, som alle tre er byer, der er et besøg værd. Til udflugtslisten skal du også tilføje Alberobello (ca. 45 km) og Locorotondo (ca. 36 km).

Bo i en charmerende Trulli eller privat villa

Francesca og hendes mand byder dig velkommen på La Corte dei Trulli, som de har istandsat på smagfuld og nænsom vis for at imødekomme deres gæsters ferielængsler. De har haft respekt for de historiske detaljer og alligevel tilføjet moderne komfort i form af aircondition og internetforbindelse til de gamle rammer, så din ferie kun bliver endnu bedre. Ved siden af de originale Trulli-huse har de opført nogle mindre villaer. Vælger du at bo i en autentisk Trulli, finder du en stemningsfuld feriebolig med de originale rundede vægge, det lave loft og de små vinduer, mens villaerne tilbyder lyse rum, der dog er en smule mindre end kvadratmetrene i Trullierne.

Læs om lejlighederne på La Corte dei Trulli

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Trullo Castiglione

Castellana Grotte, Apulien

Masseria Donno Sante

Ceglie Messapica, Apulien

Le Baite dei Fornari

Stella Cilento, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Masseria Cervarolo

Ostuni, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Populært i Apulien

Pajara di Nelly

Marina di Marittima

search map