Feriebolig i San Cataldo i Apulien

Residence Salento

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Salento ligger ca. 200 meter fra havet og stranden i den lille San Cataldo by.

Besøg de smukke strande

Her bor du i kort afstand fra det smukke barokke centrum i Lecce. Ca. 100 meter fra lejlighederne er der et lille torv med grønthandler, kiosk, isbar og to pizzeriaer - om søndagen er der gademarkedet ca. 150 meter herfra. Langs kysten nord og syd for San Cataldo er der mange små bugter med smukke strande, men området er også oplagt for dem, der vil cykle rundt i smukke omgivelser.

Lyst og rummeligt

Residence Salento er blevet renoveret for nyligt, og lejlighederne fremstår lyse og rummelige. På stedet er der reception og 17 lejligheder. Kun to- og treværelseslejlighederne råder over parkeringsplads (én pr. lejlighed). Alle lejligheder råder over aircondition, fladskærm og lille tekøkken med to elplader.

Lejlighederne på Residence Salento

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetage og består af alrum med tekøkken (to elplader) og soveafdeling med dobbeltseng og udtrækseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal)

Lejlighederne ligger på første sal og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader) og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er hverken balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetagen og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader), soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, badeværelse med toilet og bruser og udgang til haveplads med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med lille terrasse)

Lejlighederne ligger på første sal og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader) samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser og lille terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza La Loggia

Polignano a Mare, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Terrazza sul Mare

Polignano a Mare, Apulien

Anbefalinger til dig

Hotel Poggio degli Ulivi

Rodi Garganico, Apulien

L' Antico Camino Bed & Breakfast

Muro Leccese, Apulien

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Populært i Apulien

search map