Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza La Loggia

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza La Loggia ligger i Polignano tæt på Loggia di Santo Stefano, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over havet og klipperne. I kort gåafstrand finder du indkøbsmuligheder og spisesteder - de nærmeste parkeringspladser ligger lige uden for bymuren af dette lille og nydelige bycentrum.

Terrasse og havudsigt

Huset er bygget i sten og er blevet indrettet som ferielejlighed. Det råder over aircondition, selvstændigt varmeanlæg, fjernsyn og wi-fi internetforbindelse. På toppen af bygning findes der desuden en flot terrasse med liggestole og havudsigt. Huset er fordelt på tre etager og vi kan derfor ikke anbefale det til gangsbesværede eller familier med små børn, da der ikke er elevator i bygning.

Hus med 2+1 sovepladser:
- Man har indgang til huset via en udendørs trappe der ender i en repos, hvor man kan sidde og nyde udsigten over byen og havet. På denne etage er der opholdsrum med køkkenhjørne (fire elplader samt lille ovn) og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til etagen ovenover, hvor man finder en alkove med sovesofa (fransk seng, halvanden plads) og et soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon med havudsigt. Der er en dør der adskiller soveværelset fra trappen. Trappen fortsætter til tagterrassen - delvist overdækket - hvor der er grill, havebord og -stole, håndvask, vaskemaskine samt to liggestole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza sul Mare

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza sul Mare

Polignano a Mare, Apulien

Populært i Apulien

search map