Anmeldelser af Casa Dorsi B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Dorsi B&B

Læs personlige anmeldelser af Casa Dorsi B&B som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Dorsi B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Intet køkken som lovet i beskrivelsen

Under vores 14 dages ferie i Italien havde vi bestilt overnatninger på 4 forskellige destinationer (kun Casa Dorsi B&B var bestilt gennem in-italia). Idet de 3 øvrige var på hotel og hotellignende lokaliteter, havde vi bevist valgt Casa Dorsi`s stuelejlighed, der ifølge beskrivelsen var udstyret med et lille køkkenhjørne, for ikke nødvendigvis at skulle spise ude i byen hver aften under ferien. Vi ankom derfor til stedet med nyindkøbte friske råvarer herunder fersk kød. Det var derfor et betydeligt minus i forhold til forventningerne, at der INTET køkken var i lejligheden. Vi kunne så nærmest begynde med at smide en betydelig del af råvarerne i skraldespanden - virkelig træls.

Casa Dorsi B&B var så i øvrigt en meget fin oplevelse med sin placering midt i den charmerende, gamle og historiske bydel. Morgenmaden - der efter italienske forhold var mere end bare godkendt - blev på denne årstid indtaget i det stemningsfulde miljø lige uden for hoveddøren - virkelig atmosfærefyldt.
Værelset/lejligheden (bortset fra det manglende køkkenhjørne, hvilket for os var et stort minus)) levede fuldt ud op til beskrivelsen.

Med venlig hilsen

Maybritt og Max Møller
tlf. 41166645

In-Italia's kommentar

Vi beklager dybt den fejlagtige beskrivelse. Da vi sidst besøgte Casa Dorsi B&B, var der køkkenhjørne i lejligheden, som det fremgik både af vores beskrivelse og af billederne. Desværre har ejerne siden da fjernet køkkenfaciliteterne uden at give os besked. Hvis I havde kontaktet os ved ankomsten, ville vi have gjort alt i vores magt for at få stillet køkkenfaciliteter til jeres rådighed på Casa Dorsi B&B eller have flyttet jer til et andet sted i området, hvor I ville have kunnet lave mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Conny fra Odense Sø boede på Casa Dorsi B&B i Polignano a Mare fra d. 10. til d. 14. juli 2011, på Agriturismo La Maddalena i Venosa fra d. 14. til d. 16. juli 2011 og til slut på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Man er altid hurtig til at komme til tasterne, hvis der skal klages, hvorimod det ikke er altid man får givet den ros som fortjenes. Det vil vi gerne lave om på.
Kort fortalt har turen været en helt igennem succes. Vi boede 3 forskellige steder (Casa Dorsi i Polignano, Agriturismo La Maddalena i Venosa og Residence Halesia i Santa Maria) og det var virkelig nogle rigtig gode steder, hvor vi i den grad følte os velkomne. I det hele taget er italienerne et meget gæstfrit folk og alle steder blev vi modtaget med åbne arme og følte os straks hjemme. Ingen steder føler man sig bare som en kunde, men som en gæst; der er forskel.

Det var ganske spændende at bo så forskellige steder. Uden at skulle fremhæve den ene frem for den anden, var det en super oplevelse at besøge La Maddalena og smage deres eminente køkken. Når man bestiller halvpension, har man en forventning om en fast menu, men nej; vi fik et menukort og kunne så vælge frit. Det var ganske enkelt et positivt problem, for hvad skulle vi dog vælge? Da valget var truffet og maden kom på bordet, var det bare perfekt, sikken et køkken! Og så med en flaske en deres egenproducerede rødvin, lige så perfekt let afkølet. Vi kan kun sige “prøv det”.

Og Casa Dorsi med Carlo som vært, jamen den mand er da skabt til det job, han stod på pinde for os fra vi kom til vi rejste, sørgede for få parkeret vores bil i en by med alt for få parkeringspladser, hjalp os med at arrangere en bådudflugt, vi selv havde lidt svært ved finde, viste os de bedste spisesteder og meget andet.

Og sidst men ikke mindst Residence Halesia, sikke en oase, så frodig og velholdt. Også her var værtsparret en gave, så helt og aldeles til for gæsterne. Hver dag kom de lige forbi og vandede haven, hilste på og hørte om alt var i orden. Ikke på nogen påtaget måde, man kunne tydeligt mærke at de mente det og i den grad levede og åndede for stedet og dets gæster.

Og så et par ord om in-italia som arrangør. Vi har prøvet en del efterhånden, men den service og professionalisme vi oplever hos Jer er uovertruffen. De steder I udvælger til Jeres “katalog” er tilsyneladende alle af høj standard. Vi har en gang tidligere benyttet os af Jer som arrangør og også her var vi yderst tilfredse. Så derfor vil vi ikke tøve et sekund med at benytte Jer igen, ligesom vi på det varmeste kan anbefale jer til andre, der går med planer om at besøge Italien.

Vi vil gerne slutte med at sige TAK for Jeres bidrag til en vellykket ferie. Vi vender tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bo med sällskap från Trollhättan i Sverige bodde på Casa Dorsi B&B i Polignano a Mare från den 18. till den 21. juli 2010, innan det bodde de på Garní Lo Scrigno i Pescocostanzo, sedan bodde de på La Corte dei Moorosini i Lecce, Hotel Central i Sorrento och på La Villetta i Fiumicino.

Var staden och området trevligt? Ja var och ett ställe på sitt sätt. Har boendet levt upp till era förväntningar? Verkligen,samtliga boenden har varit riktigt bra, med plus för Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce. Vänliga och hjälpsamma värdar som har gjort vistelsen mycket härlig. Har ni tips till nästkommande? Bara det att dessa platser är värda att besöka, varje plats har sina guldkorn. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Boende se ovan, om er vill vi framföra ett stort tack för att ni hjälpt till. Vi tar gärna emot en beskrivning av er upplevelse att resa med In-Italia och lägger det - med er tillåtelse - in på vår hemsida under resupplevelser... (endast med förnamn och och resperiod så att ni ska förbli anonyma). Den beskrivning ni har på vart och ett område stämmer mycket väl in, de ställen ni valt ut som boende var bättre än förväntningarna, framförallt Pescocostanzo, Polignano a Mare och Lecce, här ni verkligen träffat mitt i prick. Om ni har möjlighet att framföra ett tack till värdarna, gör det. Återkommer eventuellt senare med bilder.Vi återkommer

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lisbeth och Gunnar från Malmö i Sverige bodde på Casa Dorsi B&B i Polignano a Mare från den 4. till den 13. juni 2010.

Polignano a Mare är en liten söt stad innanför borgen, i övrigt ingen "hit". Verkligen pittoreska små gränder o hus med den vanliga italienska charmen av oputsade fasader, elledningar i draperier blandat med pelargoner. De absolut trevligaste restaurangerna hittade vi innanför muren och till bra priser. Bäst tyckte vi om Osteria Leone och Trattoria Neuro vid o på Piazza V Emanuele, men även Trattoria della Nonna och Ristorante Antiche Mura (den senare i muren på utsidan).
Puglia i stort var också positivt. Bördigt, omväxlande natur och olika stränder för alla smakriktningar. De olika sevärdeheterna vi hann med var intressanta Castel d Monte och städerna, främst Matera, Fasano, Monopoli, Ostuni och Alberobello (som ju var en turistfälla, men sevärd). Vi träffade på trevlig personal hos de tre vinfabrikanterna vi besökte. Människorna var gästvänliga, inte turisttrötta, mer nyfikna. De flesta kunde dock ingen engelska, men med vår goda vilja att försöka prata "poco"italienska så blev det inga större problem.
Det var billigare att leva här för oss svenskar än i övriga Italien.

Vi är alltid beredda på det värsta när vi åker till Italien. Även om boendet beskrivs på ett sätt när man bokar kan det vara helt annorlunda i verkligheten, står det 50 m till stranden är det 500, står det liten balkong så är det en fransk balkong, är vi lovade en viss biltyp får vi en annan som kan likna den man beställt med lite fantasi.
Men...
Boendet var trevligt. Första upplevelsen var att komma in i en bunker, men man vande sig snabbt. Huset var kanske 3-4 m brett, innanför ytterdörren en smal, brant trappa och bestod av fyra olika plan förutom bottenvåningen. Lägenheten var liten, trots att Vela var den största, och hade även ganska höga trappor inne i lägenheten. En i våra mått ovanlig planlösning och hade absolut inte godkännts av våra brandmyndigheter. Vi förstår inte hur man skulle kunna veckla ut extrasängen på den lilla golvytan som fanns, antingen fick man sova stående eller att resten av sällskapet fick kliva på sängen för att komma fram. Boendet rekommenderas inte till personer med dåliga knän eller stormagade (duschen var nämligen minimal). Det var rent o fräscht, en fantastiskt trevlig och tillmötesgående "värdinna", liksom ägaren Carlos, hans fru skulle ha barn närsomhelst så henne träffade vi aldrig. Frukosten är ju som den är där nere, men med eget fullkornsbröd o en morot i handväskan blev den något nyttigare, annars bara sötsaker o inplastat rostat bröd. Vi kan visst rekommendera Casa Dorsa till våra vänner . Det verkade som alla fastigheter i stan var byggda på liknande sätt. Jag kan förstå varför vi inte såg äldre personer med käpp eller rollatorer, de kom inte ut ur sina hus pga trapporna. Gatubeläggningen o trottoarkanterna var inte heller att leka med, tom jag fick ta sats ibland.

Vi fick faktiskt hyra den biltyp vi beställt, nästan ny, ingen överaskningsavgift, allt flöt perfekt med Maggiore.

Vi är jättenöjda med hela resan och med er. Bra beskrivningar på allt, mycket foton o kommentarer både på de olika boendena, orterna att besöka och biluthyrning. Vi kommer att rekommendera er hemsida till våra vänner. Jag har redan tittat lite på vad ni har på Sardinien, en ö som vi tycker mycket om.
De mail och den kontakt vi haft känns så personlig....kanske beror det på det att mina (våra) kommentarer blev till en halv bok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Anbefalinger til dig

Residence Salento

San Cataldo, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Populært i Apulien

Villa Geco

Vieste

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica

search map