Anmeldelser af Masseria Cervarolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Cervarolo

Læs personlige anmeldelser af Masseria Cervarolo som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Cervarolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk!

Et af de bedste steder vi har været -anbefales helt klart og vi vender tilbage!

Masseria Cervarolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Cervarolo
dobbeltværelse Classic med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ann-Cathrine og mand fra Sävedalen i Sverige boede på Masseria Cervarolo i Ostuni fra den 10.-13 september 2012. Inden da boede de på Terrazza La Loggia i Polignano a Mare.

Det var en fantastisk uge !! Masseria Cervarolo var så fint, charmerende og aldeles vidunderligt !! Man kunne ikke få nok af alle detaljerne hvad angår indretningen. Ejerne var så søde og hjælpsomme. Maden var rustik, vældig god og bestod af mindst tre og undertiden fire retter. Fantastisk vinkort. Ikke langt fra Masseria, på vejen til Martina Franca var en lille butik, der havde "alt", og hvor de talte engelsk. Udover at køre ud til kysten, var vi i Alberobello, Locorotondo og Ostuni.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Susanne og familie fra Espergærde boede på Masseria Cervarolo i Ostuni fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Vi har haft en vidunderlig ferie i Italien og jeres indsats er yderst tilfredsstillende. De tre steder vi bookede via jer, var alle skønne og levede op til vores forventninger. Ikke mindst Masseria Cervarolo var ubeskrivelig skønt! Det sted kan simpelthen ikke anbefales nok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Masseria Donno Sante

Ceglie Messapica, Apulien

Anbefalinger til dig

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Masseria Donno Sante

Ceglie Messapica, Apulien

Villa Murredda

Ostuni, Apulien

Populært i Apulien

Villa Geco

Vieste

Villa Anchora

Santa Maria di Leuca

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

search map