Anmeldelser af Hotel La Terra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Terra

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Terra som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Terra. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
The Swedish Export Credits Guarantee Board från Stockholm i Sverige bodde på Hotel La Terra i Ostuni från den 23. till den 27. september 2011.

Resan har gått bra och alla är mycket nöjda med hotellet och arrangemangen i övrigt. Tack vare Alessandro på hotellet lyckades vi både hyra bilar och ordna med besök på en vingård i närheten. Mycket intressant och givande!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 11 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Anbefalinger til dig

Villa Murredda

Ostuni, Apulien

L' Antico Camino Bed & Breakfast

Muro Leccese, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Populært i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Villa Anchora

Santa Maria di Leuca

search map