Hotel i Ostuni i Apulien

Hotel La Terra

Pris fra pr. pers.
Den fælles terrasse Deluxe værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De der kender Ostuni ved, at det ikke giver så megen mening at sige "midt i byens historiske centrum", for den er så lille, at alt ligger inden for en rask spadsereturs behagelige rækkevidde. Men vi gør det nu alligevel: Hotel La Terra ligger midt i Ostunis historiske centrum.

Stjernerne

Ja, det ligger endda i et imponerende palazzo fra syttenhundredetallet klos op ad benediktinerklostret San Pietro. Endnu engang står vi over for et af de hoteller, som udfordrer og overskrider den almindelige klassifikation med stjerner, for officielt har hotellet fire stjerner, men det finder vi nu lige lovlig flot, hvis vi ser på værelsernes objektive komfortniveau. På den anden side, så er her så ulasteligt rent, som man ofte ikke ser på langt dyrere hoteller, og her er mere stemning end de første ti sterile femstjernede businesshoteller kan mønstre tilsammen.

Værelserne

Værelserne er indbyrdes ganske forskellige, en naturlig konsekvens af at man har skullet tage hensyn til de oprindelige strukturer, men de har dog alle aircondition, minibar, fjernsyn og eget badeværelse. På hotellet er der også restaurant og garage.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Anbefalinger til dig

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Hotel Masseria Bandino

Otranto, Apulien

Masseria Cervarolo

Ostuni, Apulien

Populært i Apulien

Villa Geco

Vieste

Terrazza sul Mare

Polignano a Mare

search map