Agriturismo i Monopoli i Apulien

Trulli Le Tortorelle

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Trulli le Tortorelle er en smuk og klassisk apulisk landejendom, der består af blandt andet de for området karakteristiske, kegleformede trulli-bygninger.

Grønne træer og rød jord

Le Tortorelle ligger mere præcist på et lille bakkedrag omgivet af grønne buske og træer. Haven er velholdt med både vilde og fremdrevne blomster samt århundrede gamle oliventræer, der titter op af den røde jord. Herfra er der 10 km til Monopoli, mens man finder supermarked inden for en radius af 1 km.

Pool med hi-fi

Le Tortorelle er oprindeligt en ældre landejendom, der for nyligt er restaureret med gode materialer og i lyse toner, således at ejendommen fremstår karakteristisk for området med moderne indretning og udstyr, der sikrer en komfortabel ferie. Endelig har man tilføjet en fantastisk pool (10 x 5m), som er gravet ud af den underliggende klippegrund og er beliggende med udsigt til det omgivende landskab udstyret med hi-fi. Desuden er her udført en stor, møbleret terrasse med grill.

Vores anbefaling

Vi kan anbefale denne villa til den store familie eller vennegruppe, der ønsker fred og ro og som holder af at kunne sidde samlet og nyde de lange lune sommeraftner.

Man kan låne cykler under sit ophold, og for børnene er der et mindre legeområde i haven. Endelig er huset udstyret med vaskemaskine, cd-afspiller og radio, fjernsyn og dvd-afspiller samt strygebræt og -jern.

Husets indretning

Le Tortorelle har følgende indretning fordelt på to hovedområder og kan rumme op til 8 personer:

Hovedhuset
Her finder man et meget rummeligt opholdsrum med to sovesofaer omkring en lille pejs og køkkenafdeling med spisearrangement, altsammen indrettet med solide træmøbler og et yderst autentisk og hjemligt præg. Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister og elkoger. Endelig er der indrettet to soveværelser med dobbeltseng med privat badeværelse med toilet og bruser, og et tredje soveværelse med to opredninger, der enten kan være seperate eller samles til en dobbelseng samt badeværelse med toilet, badekar og bruser.

Dependance
Også i denne bygning er der lille opholdsrum indrettet med spisekrog og køkkenhjørne, samt soveværelse med dobbeltseng (her er det muligt at tilføje en barneseng - op til 3 år) og eget badeværelse med toilet og bruser. Depandance-bygningen vender ud mod ejendommens centrale terrasse og mod svømmebassinet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Carenza

Monopoli, Apulien

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Populært i Apulien

search map