Villa i Ceglie Messapica i Apulien

Trullo San Giovanni

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nærmeste strand finder du ved Ostuni-Villanova (25 km) imens du har meget kortere til den nærmeste supermarked, der ligger i byen Ceglie (4 km).

Ferie i et renoveret trullo-hus
Man har renoveret trulloen med oprindelige materialer og kælet for detaljerne. Haven præges af de mange forskellige frugttræer samt den skønne pool (12 x 6 meter og op til 2 meter dyb) og udsigten herfra over Ceglies bakker er fantastisk. Her har du alle forudsætninger for en ferie i fred og ro omgivet af charme og lækre rammer.

Nyd det gode vejr ved huset eller på udflugt

I en af nabobygningerne har du en udendørs spiseplads med skøn udsigt og en stemning, der lader tankerne hen på svundne tider. Villaens placering er god i forhold til udflugter til den eksotiske Itriadal, der rummer spændende byer som bl.a. Ostuni, Alberobello og Martina Franca. I området fremstilles flere gode vine og ikke mindst olivenolie af høj kvalitet.

Villa med 6/8 sovepladser:
- Den består af forskellige sammensatte trullibygninger, hvor en af disse er indrettet med soverum og badeværelse. Hovedbygningen rummer et opholdsrum med sofaer og pejs, to badeværelser og et funktionelt og godt udstyret køkken med spisebord samt udgang til grill- og pool området. Endvidere findes der to soveværelser, med hvilke det ene med dobbeltseng og det andet med to enekeltseng, der kan samles hvis ønsket. Mellem de to soveværelser ligger der badeværelset med toilet og bruser - der finds også et toiletrum til I huset. Endnu et et soveværelse med to enkeltsenge, der kan samles hvis ønsket, ligger i en separat trullo med direkte indgang fra haven. Altså i alt tre soveværelser, et stort badeværelse og et toiletrum.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Il Nido degli Agrumi

Fasano, Apulien

Anbefalinger til dig

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Trulli Antichi

Gioia del Colle, Apulien

Masseria Cervarolo

Ostuni, Apulien

Populært i Apulien

search map