Agriturismo i Ceglie Messapica i Apulien

Masseria Donno Sante

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Masseria Donno Sante er et fortryllende eksempel på en klassisk apulisk landejendom, hvor man har tilføjet et indbydende, privat svømmebassin (12x6 m) lige ved huset, som ligger indrammet af jordens røde sten.

Traditionel arkitektur

Masseria Donno Sante er bygget med kyndig hånd og i de bedste materialer og opbygget med de traditionelle kegleformede trullo'er og en anden type traditionelle keglehuse, med kvadratiske vægge og tøndebuer, der kaldes Lamie. Dette landsted er beliggende i bakkede, landlige omgivelser ca. 9 km uden for Ceglie Messapica. Det er mod Ceglie Messapica man skal orientere sig for indkøb mm., og så finder man de nærmeste strande ved Ostuni-Villanova ca. 30 km fra huset. Der er tale om det oplagte valg til en afslappende ferie, på jagt efter det autentiske, smukke Apulien med mulighed for fuldstændigt privatliv og fred.

Grøn vegetation og rød jord

Placeringen af de forskellige bygninger efterlader en gårdsplads i midten, som fungerer optimalt som udendørs spisesal og til de øjeblikke, hvor hele selskabet i huset samles. De 2 hektar, der omgiver huset er velholdte og frodigt grønne mod den røde jord, som karakteriserer det centrale Apulien. Valget af udemøbler i naturlige materialer fuldender billedet i samhørighed med de århundrede gamle oliventræer og havens spredte frugttræer. Svømmebassinet ligger og fuldender dette billede med sin skrånende konstruktion, der betyder at vandet går fra 0-2 m i dybden. Der er også barbeque ved huset.

Husets indretning

Masseria Donno kan huse op til 16 personer fordelt på 4 selvstændige bygninger med i alt 5 soveværelser og 6 badeværelser og er inddelt på følgende måde:
- Hovedhuset er indrettet med opholdsrum med sovesofa og lænestole; en alkove med dobbeltsovesofa og fjernsyn; soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bad; badeværelse med toilet og badekar; husets køkken, der er udført i sten og udstyret med moderne køkkenredskaber så som elkoger, mikroovn, ovn, brødrister og opvaskemaskine; en udestue, der er beliggende under kegletaget på en af hovedtrulloerne og som kan lukkes eller åbnes efter behov og ønske. Endelig huser hovedhuset en suite med egen indgang, der består af soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse.
- Adskilt fra hovedhuset finder man et Dependance, der er indrettet med soveværelse med to køjesenge, altså fire sovepladser og badeværelse med toilet - dette er desuden handicapvenligt - samt dobbeltværelse.

- Den tredje bygning er et mindre Dependance Lamia, der er indrettet med soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruseniche i en af disse typiske Lamia-bygninger.
- Endelig er der den fjerde bygning, som det er muligt at få adgang til, såfremt man ankommer fuldtallige, Dependance a Grottino, der ligger en smule gemt mellem klippestenene ved poolområdet og som består af et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruseniche samt privat udeområde. Vær opmærksom at dette værelse er under jordens niveau og trods den er særlig køligt i sommermånederne kan nogle opleve det som et klaustrofobisk overnatningssted.

Vær opmærksom på, at så længe I er op til 8 personer får I for lejen til 8 personer adgang til Hovedhuset og Dependance. Hvis I er og betaler for 9 til 16 personer er prisen højere men til gengæld får I adgang Dependance Lamia og Dependance a Grottino.

Her er aircondition, cd-afspiller, dvd-afspiller, hårtørrer, strygebræt og - jern samt fjernsyn.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Trullo Castiglione

Castellana Grotte, Apulien

La Corte dei Trulli

San Michele Salentino, Apulien

Trulli Sotto le Stelle

Castellana Grotte, Apulien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Trullidea

Alberobello

search map