Anmeldelser af Masseria Casina Vitale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Casina Vitale

Læs personlige anmeldelser af Masseria Casina Vitale som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Casina Vitale. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig region og fin pool

Lejligheden (nr 11) vi havde var virkelig fin. Tæt på poolen, lille køkken, superfint badeværelse og privat terrasse.
Poolområdet var pænt arrangeret og poolen var helt i top. Værterne virkede meget uinteresserede og nonchalante, på grænsen til kedsomhed. Morgenmaden var under al kritik - kedeligt brød og svedige ostskiver, meget lille udvalg (ost, brød, saft, kage og skinke). Der stod på initalias hjemmeside, at der var god og hjemmelavet morgenmad - det var det ikke! Vi spiste middag én gang på gården - det var ok - lidt dyr (ca. 900 sek til to voksne og en 8 årig).
Placeringen af gården var perfekt! Tæt på alt, hvad vi ønskede at gøre og se, og tæt på mange gode spisesteder

Anbefaling til kommende gæster

Den bedste madoplevelse havde vi på Osteria di Giuseppe (i Ceglie Messapica). Besøg også Alberobello og se Trullihusen. Locorotondo var en fantastisk landsby ligeledes Ostuni. Der er mange gode spisesteder!

Masseria Casina Vitale
Rent og pænt

Vi var der en uge, og vi syntes, at de kunne have skiftet lagner efter den halve tid
Gæstfrihed

Isabella keder sig, usympatisk og nonchalant. Adriano var den, der forsøgte at tage sig af gæster, men lykkedes ikke rigtig hele vejen.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Casina Vitale
værelse med veranda og med morgenmad

Her trækker morgenmaden ned i bedømmelsen. Havde morgenmaden været god, havde værelset fået 5 stjerner
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant

Morgenmaden var elendig, middag ok, men meget dyrt (for at være i Italien)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Lækker mad og fuldkommen ro.

den her bondegård var det perfekte afbræk i en travl arbejdsuge i Puglia - Isabella og hendes mand tog hjertelig imod os, og især den lækre aftensmad var uforglemmelig.

Anbefaling til kommende gæster

Husk at der er gode cykelruter i omgivelserne omkring gården.

Masseria Casina Vitale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Casina Vitale
værelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

skønt område, dejligt sted

Meget smukt område i Italien med mange gamle byer, ikke alt for mange turister.
Masseria Casina Vitale med Isabella og Adriano kan absolut anbefales, hyggeligt, roligt og dejligt afslappet. Skønt værtspar, dejlig pool og hyggelige værelser. Absolut anbefalelsesværdigt at spise aftensmad hos Isabella, hun laver rigtigt originalt lækkert italiensk mad.

Masseria Casina Vitale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Casina Vitale
værelse med veranda og med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

vidunderligt

Olivenlunde og stengærder overalt. Pludselig rejser der sig en flot istandsat hovedbygning bag en stor gitterport. Man kommer ind på en gårdsplads, hvor alt er stilrent og klassisk og pænt og opryddet. Værelset er i klassisk stil i en renoveret længe med et dejligt badeværelse med rummelig bruseniche og et lille tekøkken med komfur og køleskab og med egen lille terrasse og med udgang til en dejlig stor pool og poolområde med liggestole. Morgenmaden og aftensmaden indtages i spisestuen, hvor værtinden Isabella sørger godt for en og kaster sig ud i at tale engelsk efter bedste evne. Hun er en formidabel madlaverske, opdager man, hvis man om morgenen booker sig til aftensmad samme aften. Det er det klassiske italienske måltid: vin, vand, antipasta, pasta, kødret, frugt og dessert og en citronlikør til sidst. Lækkert! Værelset bliver rengjort hver dag, sengen bliver redt, og sengetøj og håndklæder bliver skiftet hyppigt. Hvis man går ind i den private skov på ejendommen, følger stedets godmodige labrador troligt med.

Anbefaling til kommende gæster

I den nærliggende by Ceglie Messapica er der ét supermarked 'Pam' i retning af Alberobello. Vi blev også glade for en restaurant dér i byen "La Lolanda". Der er en masse at se i området: trulli = 'stentelte' fra 1400-tallet, den hvide by i Ostuni, kysten ud imod Adriaterhavet, hælens sydligste spids og i kystbyerne dernedad. Skønne billige restauranter midt ude i landskabet. Flotte rigmandsvillakvarterer med nybyggede trulli som dele af de nybyggede huse.

Masseria Casina Vitale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Casina Vitale
værelse med veranda og med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karolina och familj från Sollentuna i Sverige bodde på Masseria Casina Vitale i Ceglie Messapica från den 27. till den 29. oktober 2008.

Vi är på det hela taget mycket nöjda med vår resa och våra bokningar genom In-Italia. Vi bokar gärna genom er igen!
Vi startade ut i Rom där vi hyrde bil för att sedan genast bila ned till Apulien där vi sedan bodde på några olika Agro turismo samt i ett trulliehus i Alberobello. Ceglie Messapica var nog allra trevligast, varmt mottagande, fint rum, härlig swimmingpool (även om det var lite kallt att bada i slutet av oktober), och goda middagar på gården. Våra övernattning i Alberobello kändes lite anonym eftersom det var ett kontor som förmedlade många trullies i staden. Våra döttrar vara också lite besvikna över att "vår" trullie i deras tycke inte såg ut som en "riktig" trullie. Taket på vår trullie hade inte fullt så högt tak som många av de andra, och låg lite inklämd. Det var också svårt att få någon fyr i spisen som vi hade betalt extra för. Den första kvällen försökte vi, men den andra hade vi gett upp. Det var dock fint i huset och kändes välordnat.
Det bästa med Ischitella var, precis som ni skriver, utsikten. Att sitta i skuggan av ett träd i början av november och blicka ut över grönskan och havet var härligt! Även här åt vi middagar på gården på kvällen. Det var trevligt, men inte lika omsorsgfullt lagat som i Ceglie Messapica och frukosten var inte mycket att ha. Ett tips för andra är att räkna med att det tar lång tid att ta sig runt på Gargano eftersom alla vägar är så små och slingrande. Men oerhört vackert var det utan tvekan.
Till Genzano di Roma kom vi först efter att, av misstag, ha villat bort oss inne i Rom. Men även här blev vi varmt välkomnade när vi sent om sider kom fram. Och till vår förvåning och för första gången på hela vår resa i södra Italien möttes vi av en svensktalande man. Vårt rum på Genzano di Roma var jättemysigt, middagen gemytlig och trots att vi avreste tidigt för att flyga hem fick vi lite frukost på gården.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bo og hans rejsefælle fra Vedbæk boede på Masseria Casina Vitale i Ceglie Messapica fra d. 15. til d. 18. september 2007. Inden da boede de i Ostuni.

Vi havde en aldeles vellykket tur til Apulien. Vi har rejst rigtig meget i Italien, men havde denne del af landet og trullo'erne på vores ønskeliste.

Castello Giulia/Trullo Aurora lå jo bare helt vidunderligt og indfriede alle vores høje forventninger. Vi var jo så heldige, at vi havde hele grunden for os selv, da de to lejligheder i Castello Giulia ikke var udlejet. Til gengæld var vi i ugens løb blevet lidt nysgerrige efter at se "slottet" indvendigt, så lørdag formiddag, da vi skulle aflevere nøglen til Trullo Aurora, fik vi lov til at komme ind og se de to ferielejligheder. De viste sig at være samme flotte standard som "vores" trullo.

Samme lørdag var der en australsk familie på 12 personer, der skulle leje hele komplekset, og det kunne vi også rigtig godt tænke os, hvis vi en dag fik samlet familien til en Apulien-tur. Bedre ferie-forhold kan man næsten ikke have: fred, ro, privatliv og ikke mindst en skøn, skøn udsigt.

Masseria Casina Vitale er også et dejligt sted, men kan efter vores mening ikke måle sig med "vores" trullo. Man er jo i sagens natur tættere på andre mennesker på sådan et hotelagtigt sted og det giver selvfølgelig lidt mere uro. Men værtsparret er nogle utroligt søde mennesker. I havde også skrevet noget om, at alt hvad der blev serveret var hjemmelavet. Nu er vi nok meget forvænte, og vi var ikke imponeret. Det er vi nu sjældent over italiensk morgenmad, men vi havde nok skruet forventningerne op, da vi læste om det hjemmelavede. Der var også hjemmelavet syltetøj, hjemmebagt kage og nogle små hjemmebagte småkage-agtige kager om morgenen. Men til gengæld blev der serveret det, vi kalder saftevandsjuice. Friskpresset juice ville jo efter vores mening have gjort sig lidt bedre. Og brødet var så tørt, at jeg personligt foretrak de små pakker med ristet brød.

Der er helt sikkert ikke sidste gang, vi har lejet feriebolig gennem In-Italia. På jeres hjemmeside har jeg set flere spændende boliger, og ellers er jeg sikker på, at du kan hjælpe os med at finde den rigtige bolig til os, som du også gjorde denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Iréne med familj från Tyresö i Sverige bodde på Masseria Casina Vitale i Ceglie Messapica från den 1. till den 7. september 2007.

Masseria Casina Vitale i Ceglie kan verkligen rekommenderas, lugnt och fridfullt, ny och fräsch lägenhet med egen uteplats på gården och även fin egen uteplats på baksidan av huset. Vi kände oss verkligen välkommna av det trevliga värdparet Isabella och hennes man. Härligt poolområde. Underbart goda middagar i fin miljö. Fina vägar till de närbelägna städerna Ostuni, Otranto, Gallipoli och Lecce. Ett tips, kom inte till Lecce under siestan, alla restauranger är stängda!
På vår resa i Apulien och Kalabrien har vi märkt att tempot är långsammare än i t ex Ligurien och Umbrien. Kanske beror det på att dessa regioner ännu inte har invaderats av lika många turister som övriga regioner??
Ni får gärna lägga in det här på er hemsida och vi kommer att ta era tjänster i anspråk vid nästa resa.
Och slutligen, vi har haft en helt fantastisk resa!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lena med från Danderyd i Sverige bodde under sin rundresa i södra Italien på Masseria Casina Vitale i Ceglie Messapica från den 20. till den 23. juli 2007.

Vi var mkt nöjda med resan, det är andra sommaren vi anlitar er och det har fungerat utmärkt.
Maiori var fint, vägen dit dock ganska livsfarlig får man säga, bör kanske varnas för. Skarpa kurvor och höga hastigheter, svårt promenera till stranden. Hotellrummet fantastiskt fint med underbar utsikt, trevlig personal.
Scalea också bra, inte lika spektakulärt kanske, men bra hotell och vänlig personal. Mkt skränig musik vid poolen störde friden tyckte vi.
Tropea var fantastiskt, en riktig pärla som det står i guideböckerna. Antique Villa var litet som ett boutiquehotell. Staden så trevlig och massor av små restauranger, stranden bland det bästa med klart varmt vatten. Hit återvänder vi gärna.
Ceglie Messapica (Masseria Casina Vitale) var resans kanske absoluta höjdpunkt. Stället var underbart, personligt bemötande av ägarna och deras båda döttrar, man blev otroligt väl omhändertagen. Poolen ljuvlig, allt var avslappnat, snyggt och vi hade tom litet kök på rummet med fräscht kylskåp o spis, kunde laga egen mat. Dock tog vi halvpension och maten var topp. Underbara bad i havet på båda sidor.
I ganska stor kontrast till detta reste vi sedan till La Maddalena i Venosa och det blev tyvärr en besvikelse, dock den enda negativa upplevelsen på hela resan.. Stället låg mkt fint men var totalt anonymt och bemötandet lämnade mkt att önska. När vi kom på em var allting stängt och igenbommat, efter mkt letande fick vi tag på en tjej (som serverade) och som motvilligt såg till att vi fick en nyckel. Hon och en annan anställd visade inte minsta lust att förstå oss på engleska eller den stapplande italienska vi kunde, de verkade tyvärr ganska ointresserade av oss gäster öht. Vi fick ingen information alls om när middagen skulle serveras eller om någonting i övrigt. Stället verkade nästan öde och hade mkt låg beläggning, (ruljansen sköttes endast av flickan som serverade resp städade och de var def inte särskilt vänliga) det var endast vi och en handfull gäster till. Serveringen var extremt långsam och man kände sig nästan ivägen som turist, mkt tråkig känsla. Ägaren var dock mkt trevlig men visade sig mkt korta stunder på kvällen. Är detta ett ställe som är mer attraktivt vår/höst? Frukosten var mest söta tårtor men middagen var mkt bra och vällagad bör framhållas. Detta stället var vi glada när vi lämnade faktiskt, för det var inte alls trivsamt som det sköttes och som sagt stod detta bemötande i bjärt kontrast till den vänlighet vi mötte i Ceglie.
Hotellet i Rom var utmärkt, prisvärt verkligen och mkt bra lokaliserat i förhållande till alla sevärdheter. Trots att hotellet vimlade av utländska turister och stor omsättning var personalen mkt vänlig och service-minded, frukosten var också utmärkt. Ett perfekt hotell att bo på under ett par dagars sightseeing.

Totalt sett var detta dock en resa vi var mkt nöjda o glada över och tack för era tips!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Masseria Cardillo

Bernalda, Basilicata

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Anbefalinger til dig

La Corte dei Trulli

San Michele Salentino, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Populært i Apulien

Villa Anchora

Santa Maria di Leuca

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

search map