Agriturismo i Ceglie Messapica i Apulien

Masseria Casina Vitale

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Masseria Casina Vitale var oprindelig en typisk bondegård fra Salento-området i det sydlige Apulien. Bygningen, som blev opført i 1800-tallet, består af de lokale hvide stenblokke og ligger lidt afsides (ca. 100 meters afstand) i forhold til hovedvejen mellem selve Ceglie Messapica (3 km) og Ostuni (7 km).

Fredelige omgivelser

En stor park med århundrede gamle træer sikrer fredelige omgivelser. Lige uden for gårdens mur er der parkeringsplads. I hovedbygningen bor ejerfamilien, og der er sidenhen blevet tilføjet reception, spisesal og køkken. Gæsternes værelser vender alle ud til den stemningsfulde gårdsplads, hvor der er et enormt oliventræ samt parasoller og havemøbler.

Indbydende poolanlæg

Få skridt fra boligerne har ejerne opført et flot svømmebassin med let adgang - også for små børn - med en solterrasse i træværk med liggestole og parasoller. Fra terrassen har du udsigt over en olivenplantage med imponerende store gamle træer - som leder tankerne hen på skulpturer!

Bliv bespist med lokale råvarer

Restauranten ligger i stueetagen under høje hvælvingelofter i sten. Her serveres deres traditionelle retter baseret især på grøntsager og pasta med det gode lokale brød og den robuste vin - her får alle den bedste næring, man kan drømme om. For eksempel består morgenmadsbuffet'en kun af hjemmelavede produkter.

Velindrettede værelser

Der er her kun få værelser og er alle møbleret smagfuldt med senge i støbejern og klassiske træmøbler. De originale krydsede hvælvingelofter understreger den hyggelige indretning. Alle værelser har fjernsyn, køleskab, eget badeværelse / toilet samt selvstændig varmeanlæg til de kolde årstider. Der findes desuden værelser med egen veranda samt tekøkken. Nogle værelser har plads til op til fire eller fem personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Masseria Cardillo

Bernalda, Basilicata

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Anbefalinger til dig

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Populært i Apulien

Residence Salento

San Cataldo

Trullidea

Alberobello

search map